Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

La reivindicació per la tornada de Bola de Drac té molta força. La gran oferta d'activitats i la gent disfressada de la nostra estimada sèrie fan de Bola de Drac la protagonista de la 28ª edició del Manga Barcelona.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

 

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

 

Del 8 al 11 de desembre del 2022, es va dur a terme la 28ª edició del Manga Barcelona, a un nou lloc, la Fira Gran Via de l'Hospitalet (Barcelona), i organitzada, com sempre, per Ficomic.

Aquest any 2022, el Saló del Manga va superar l’índex de públic assistent, amb més de 163.000 visitants; que podia ser superior si no haguessin penjat el cartell de "entrades exhaurides".

En aquesta nova edició, Bola de Drac ha tornat a tenir una presència molt important; però amb una mica de tristor ja que encara continuem sense les emissions de Bola de Drac i la compra de Dragon Ball Super per part de TV3.

Per aquest motiu seguim amb la nostra lluita per aconseguir-ho; per això hem exposat públicament la nostra petició en un esdeveniment que us explicarem més endavant en aquesta notícia i que creiem d’important rellevància.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

Part del marxandatge de Bola de Drac.

A dins de la Fira, es respirava un aire molt boladedraquià, amb gent disfressada de personatges de la sèrie: Goku,Vegeta, Bulma, Follet Tortuga eren les disfresses més repetides que podíem veure desfilar pels indrets de les sales i pati. Fins i tot, una família sencera (pare, mare i fills petits) estaven disfressats de personatges de la sèrie.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

Estand de Global Freaks.

Donant voltes pel Saló vam poder veure molts estands que venien marxandatge de les aventures dels nostres amics com ninots, peluixos, DVD’s, Cd’s japonesos de cançons, samarretes, pòsters, cells, fundes per a mòbils, pins, clauers, còmics, videojocs, cards, entre altres i mentre passejàvem podíem veure com nens petits demanaven als pares o avis algun producte de Bola de Drac.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

Toms de l'Edició Definitiva de Bola de Drac, els anime color de Bola de Drac, l'anime color de la pel·lícula "Bola de Drac Super: Broly" a l'estand de Planeta De Agostini.

Pel que fa el marxandatge, a l'estand de Planeta de Agostini, hem pogut trobar a la venda els següents articles:

- Els volums de “Bola de Drac Súper", que són el recopilatori (format original japonès) dels números de la sèrie vermella, en edició català i castellà al preu de 7,95€.

-Els còmics de la sèrie vermella de “Bola de Drac Súper” que han sortit fins el moment. Edició en català i castellà, al preu de 2.95€ i 3,50€ c/u.

- La nova edició del llibre d’il·lustracions completes de Bola de Drac (1984- 2007) al preu de 30€.

- La col·lecció de llibres: "Bola de Drac: Compendi". Que conté tota la informació relacionada amb "Bola de Drac", amb més de 300 pàgines plenes d'imatges. En castellà i català. Preu: 25€.

- Els anime color en manga de les pel·lícules de "Bola de Drac Z". Preu de 9,95€ c/u.

- Molts volums del manga a color de "Bola de Drac Z" en edició català i castellà a 9,95€ c/u.

- Els 34 toms de l'edició definitiva de "Bola de Drac" al preu de 8,95€ c/u en edició català i castellà.

Els fans s'amuntegaven davant de tot aquest material, comprant-los o inclús llegint-los; se'ls veia molt emocionants a tots; molts nens sortien de l'estand de Planeta Còmics, amb un manga de Bola de Drac i es fotografiaven amb el photocall de Bola de Drac a l’estand de Planeta.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

L'edició de "Dragon Ball Super Deluxe Edition” a l'estand de Selecta Visión.

Caminant, ens vam trobar amb l'estand de Selecta Visión, que aquest any ha estrenat material nou:

- L'edició de "Dragon Ball Super Deluxe Edition” un pack de Blu-Ray al preu de 260€ que conté els 131 episodis dividits en les sagues: Batalla dels Déus, Torneig Xampa, Resurrecció de Freezer, saga Black i Torneig del Poder; el pack conté diferents regals com: cards, pòster i moltes sorpreses, amb una qualitat de visionat d'imatge excel·lent; l'únic inconvenient, que encara no podem gaudir-lo en català.

- El box 7, en Blu-Ray de la sèrie de Bola de Drac, que completa la col·lecció.

- Els 3 packs de sagues de “Bola de Drac” en DVD.

- Els 3 packs de sagues de “Bola de Drac Z” en DVD.

- Els 7 Boxes de Bola de Drac (Goku petit) en Blu-Ray.

- Els 10 boxes de Dragon Ball Super, en DVD i Blu-Ray.

No hi han faltat:

- Els packs de les pel·lícules i especials de TV.

Posava la pell de gallina, veure com estaven amontonants i emocionats tants xavals i nens davant del material de "Bola de Drac" i com molts nens demanaven als seus pares (que van ser fans de la sèrie) per a que li compressin alguna cosa; i com es feien fotos gent disfressada, en especials els nens que abraçaven els personatges.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

Projecció de Selecta Visión amb la notícia.

Durant aquest saló, Selecta Visión va anunciar en roda de premsa, el doblatge en català de les 4 últimes pel·lícules de la saga Bu de Bola de Drac Z: "El Retorn de Broly", "Bio Broly", "Fusió" i "L'atac del Puny del Drac", que portaven més de 25 anys només amb doblatge en castellà.

Els detalls del doblatge de les pel·lícules els podeu veure a la notícia Les últimes pel·lícules de Bola de Drac Z en català.

 

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

 

Com hem explicat al principi d’aquesta notícia, seguim més forts que mai amb la nostra lluita per reivindicar que TV3 renovi les llicències de totes les sagues de Bola de Drac, una petició de en nom nostre i de milers i milers de fans i seguidors.

Aquest any no hem pogut penjar la pancarta amb el lema: “VOLEM BOLA DE DRAC A TV3!” com en aquests darrers anys, però la nostra reivindicació s’ha posat de manifest en un altre esdeveniment.

El divendres 9 de desembre, es va dur a terme la presentació de les novetats del nou Canal Súper3, el SX3. Aquest esdeveniment va ser dirigit per la nova directora del Canal infantil i juvenil de TV3, al qual vam assistir per portar-hi la nostra demanda.

Després s’obre la roda de premsa amb el torn de preguntes i aquí és quan entrem nosaltres.br /> Exposem la gran petició que hi ha per la sèrie, i de la gran quantitat de missatges que rebem des de Boladedrac.cat per part de persones de totes les edats preguntant quan torna Bola de Drac perquè actualment només la poden veure en castellà i la volem en català, i preguntem sobre el retorn de Bola de Drac i la compra de Dragon Ball Super per part de TV3.
A continuació podeu una part del fragment de la nostra pregunta.
Esperem aviat, el retorn de la nostra estimada sèrie a la televisió catalana.

Un cop més demostrar que "Bola de Drac" és una sèrie ben viva, un autèntic fenomen de masses que genera passió a tot el món i que és un mite que mai morirà.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2022

Fotografia de les acreditacions de Boladedrac.cat pel Manga Barcelona.

Fins al pròxim Saló, que segur que serà encara més interessant.
Esperem que pel proper Manga Barcelona, ja puguem gaudir de la nostra estimada sèrie a TV3 i estrena en català de Dragon Ball Super.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 30/05/2023 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.