Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z impacta al Super3!

Preparem-nos per viure l'aventura més emocionant de la nostra vida amb Bola de Drac Z cada vespre a les 20h55 al Canal Super3!

 

Bola de Drac Z impacta al Super3

 

El pròxim dimecres, 14 d'octubre, "Bola de Drac" arriba a la seva fi amb l'emissió del seu darrer episodi, el 153 titulat: "A les flames de l'infern".

Però no hem d'estar tristos, perquè el dijous 15 octubre, torna "Bola de Drac Z".

En Goku s'ha casat, ha madurat, s'ha fet molt més fort i nosaltres amb ell anem creixent, com també estan creixent els petits de casa que cada dia miren les aventures d'aquell nen amb cua que en aquesta segona etapa es va fent més fort a cada combat.

Bola de Drac Z impacta al Super3

Després de casar-se amb la Xixi, en Goku té amb ella un fill, en Son Gohan, que és el protagonista d'aquesta nova etapa, encara que en Goku continua sent l'heroi per excel·lència!

En aquesta segona sèrie, coneixem els orígens d'en Goku: és un Guerrer de l'Espai que va ser enviat a la Terra, des del llunyà planeta Vegeta, quan era només un nadó, per matar tots els humans, el seu nom original és Kakarot.

Bola de Drac Z impacta al Super3

Tot això es sap gràcies a en Raditz, el germà d'en Goku, que ve a la Terra a buscar-lo per ajuntar-se a ell i conquistar més planetes....

Per derrotar en Raditz i salvar en Son Gohan, raptat pel seu tiet, en Goku ha d'aliar-se amb el seu enemic, Cor Petit....

A "Bola de Drac Z" en Goku i els seus amics, se l'han de veure amb rivals molt forts, entre ells, el tirà Freezer o el pèrfid Monstre Bu que pot fins i tot destruir la Terra...

Bola de Drac Z impacta al Super3

Estem convençuts que en Goku juntament amb els seus amics, seran capaços de protegir-nos a tots i salvar la Terra de tots els perills.

Moltes aventures, cops d'escenes i sorpreses ens esperen a "Bola de Drac Z" formada per 291 episodis i dividit en les següents sagues: Saga Guerrers de l'Espai, Freezer, Garlick Jr., Androides, Cèl·lula i Monstre Bu.

Bola de Drac Z impacta al Super3

S'emetrà amb una qualitat d'imatge brillant, conté les cortinetes originals emeses al Japó i els openings: "Llum, foc, destrucció" (durant 199 episodis) i "We Gotta Power" (per la Saga Majin Bu, durant 92 episodis), aquest últim emès en versió original subtitulat al català; i els endings: "Estic protegit per les estrelles" i "We were angels" (també en versió original).

Malauradament, no gaudirem de l'opening francès "Son Gohan és el teu nom" (cantat per Manel Català), degut a que no és original japonès, encara que la recordem amb molt d'afecte.

Escoltarem una banda sonora que ens farà vibrar i que ens posarà la pell de gallina des dels primers instants del primer episodi.

També destacar la recuperació de les escenes censurades (no parlades) a la versió francesa que va emetre TV3 als anys 90.

Bola de Drac Z impacta al Super3

La cita de dilluns a divendres a les 20:54 i els caps de setmana a les 21:04. Durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu, s'emetran dos episodis diaris; al Canal Super3.

Lluites, aventures i molta amistat son els ingredients de "Bola de Drac Z".

Bola de Drac Z impacta al Super3

La llegenda d’en Goku i els seus amics, segueix ben viva i encisa cada vespre als més petits, a la joventut i als més grans; al Canal Súper3; i això ho demostren les audiències que cada cop són més altes i la sèrie es situa entre els programes més vistos del dia, setmana rere setmana!

Preparem-nos per viure l'aventura més emocionant de la nostra vida.

No et perdis les aventures de l’heroi més famós del món: en Goku i la seva colla han tornat per quedar- s’hi!!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 13/10/2015 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.