Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

La reivindicació per la tornada de Bola de Drac té molta força. La gran oferta d'activitats i la gent disfressada de la nostra estimada sèrie fan de Bola de Drac la protagonista de la 27ª edició del Manga Barcelona.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

 

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

 

Aquest any 2021, és va realitzar del 29 d'octubre al 1 de novembre, la 27ª edició del Manga Barcelona a la Fira de Montjuïc de Barcelona. Aquesta edició ha suposat el retorn a la presencialitat del festival, després que les restriccions provocades per la pandèmia del Coronavirus obliguessin a celebrar la 26ª edició (del 2020) de manera virtual.

Més de 122.000 persones (el 80% de l'edició del 2019) van visitar el Manga 2021 durant aquests 4 dies de durada del saló, on Bola de Drac torna a fer acte de presència de forma important en diferents estands amb productes com pel·lícules, sèries, còmics, etc; sense faltar la gent disfressada dels principals personatges de la nostra estimada sèrie.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

La pancarta de 12 metres que hem realitzat amb el lema: "VOLEM BOLA DE DRAC A TV3!"

En aquesta nova edició, Bola de Drac ha tornat a tenir una presència molt important; però amb una mica de tristor ja que encara continuem sense les emissions de Bola de Drac i la compra de Dragon Ball Super per part de TV3.

Per aquest motiu seguim amb la nostra lluita per aconseguir-ho; per això, hem realitzat una pancarta de 12 metres que hem portat setmanes preparant pel Saló del Manga de Barcelona, per reivindicar que TV3 renovi les llicències de totes les sagues de Bola de Drac (incloent les pel·lícules i especials de Televisió) i que adquireixi i es dobli al català la sèrie de Dragon Ball Super, ja emesa, en la seva totalitat, amb èxit per moltes cadenes televisives de països internacionals com Itàlia.
La pancarta que hem realitzat porta el lema: "VOLEM BOLA DE DRAC A TV3!" és una petició en nom nostre i de milers de fans i seguidors per a què torni la nostra estimada sèrie i adquireixin els drets de la nova sèrie Dragon Ball Super; juntament amb les pel·lícules i especials de televisió..
També molta gent disfressada de personatges de la nostra estimada sèrie, ha volgut donar el seu suport a la nostra causa, cridant i demanant: “Volem Bola de Drac a TV3!!!!” i que alguns d’ells recollim en aquest vídeo.

La pancarta s’ha situat a la rampa d’accés al palau 2.1, un lloc molt visible, en el qual molts fans s’han fotografiat amb ella, i en parlen en molts blogs i alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò sobre la petició per la tornada de Bola de Drac a TV3, seguidament podrem veure alguns d’ells:
Notícia diari TotBarcelona.cat
Notícia Diari Més digital

Destaquem alguns titulars com: "Els fans del manga a Barcelona envien un missatge clar a TV3" i "Una gran pancarta reclama que la televisió catalana torni a emetre la mítica sèrie Bola de Drac".

Al pati de la fira, on es realitzaven els concerts a l'aire lliure (que degut a les restriccions de la pandèmia no han pogut realitzar) hem pogut veure les fotos de molts esdeveniments boladedraquians que s'han realitzat en aquests 26 anys (Rècord Guinness mundial de persones vestides de personatges de Bola de Drac, els 30 anys de Dragon Ball, etc...); com també moltes de les pancartes que hem penjat en les edicions anteriors del Saló del Manga de la Farga de l’Hospitalet per demanar la tornada de Bola de Drac a TV3 i que per fi es va aconseguir al setembre del 2011, i el lema de la pancarta de l'edició de 2011 del Saló del Manga va ser: “Ben Tornat Goku! Gràcies 3XL!”.
Ha sigut una gran sorpresa, per a nosaltres, poder tornar veure aquestes imatges emotives que vam poder veure per primer cop a la 25ª edició; fet que destaca que Bola de Drac és un autèntic fenomen de masses.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

Part del marxandatge de Bola de Drac.

A dins de la Fira, tot mantenint les mesures de seguretat; es respirava un aire molt boladedraquià, amb gent disfressada de personatges de la sèrie: Goku,Vegeta, Bulma, Follet Tortuga eren les disfresses més repetides que podíem veure desfilar pels indrets de les sales i pati. Fins i tot, una família sencera (pare, mare i fills petits) estaven disfressats de personatges de la sèrie.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

Estand de Global Freaks.

Passejant per les sales vam poder veure molts estands que venien marxandatge de les aventures dels nostres amics com mascaretes (molt importants per aquesta època de pandèmia), ninots, peluixos, DVD’s, Cd’s japonesos de cançons, samarretes, pòsters, cells, fundes per a mòbils, pins, clauers, còmics (fins i tot els de la sèrie blanca i vermella dels anys 90), videojocs, cards, entre altres i mentre feiem una ullada podíem veure com nens petits demanaven als pares o avis algun producte de Bola de Drac.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

Toms de l'Edició Definitiva de Bola de Drac, el recopilatori dels dos primers toms de Bola de Drac, l'anime color de la saga dels Dracs malvats de Bola de Drac GT, el dotzè tom del manga de “Bola de Drac Súper”, el volum 5 del manga: "Dragon Ball SD" a l'estand de Planeta De Agostini.

Ens parem a l'estand de Planeta de Agostini, on hem pogut trobar a la venda els següents articles:

- El 12è tom del manga de “Bola de Drac Súper” referent a la saga Moro (i anteriors), que són el recopilatori (format original japonès) dels números de la sèrie vermella, en edició català i castellà al preu de 7,95€.

- El primer volum de l'anime color de la saga dels Dracs malvats de Bola de Drac GT; en edició català i castellà, al preu de 14,95€.

- El volum 5 del manga: "Dragon Ball SD" de Naho Ohishi, què és una paròdia japonesa de Bola de Drac, en català i castellà. En aquest número comença la saga Z. Preu: 9,95€.

- El volum “Bola de Drac: Iamxa” en català i castellà, al preu de 6,95€.

-La novel·la: “Dragon Ball Super: Broly” en català i castellà, al preu de 15,95€.

-Els còmics de la sèrie vermella de “Bola de Drac Súper” que han sortit fins el moment. Edició en català i castellà, al preu de 2.95€ c/u. Destacant les dues últimes recentment sortides a la venda, els números 274 i 275.

- La nova edició del llibre d’il·lustracions completes de Bola de Drac (1984- 2007) al preu de 30€.

- La col·lecció de llibres: "Bola de Drac: Compendi". Que conté tota la informació relacionada amb "Bola de Drac", amb més de 300 pàgines plenes d'imatges. En castellà i català. Preu: 25€.

- L’anime color de la pel.lícula "Dragon Ball Super: Broly", en edició catalana i castellà, al preu de 14,95€ c/u.

- Molts volums del manga a color de "Bola de Drac Z" en edició català i castellà a 9,95€ c/u.

- Els 34 toms de l'edició definitiva de "Bola de Drac" al preu de 8,95€ c/u en edició català i castellà.

- El tomo del manga de "Jaco, el patruller galàctic" on podem trobar la història de Bardock i Gine, el pares de Goku amb el títol: "Dragon Ball Minus, història que vam poder veure a la pel.lícula de Broly. Al preu de 12,95€.

Els fans s'amuntegaven davant de tot aquest material, comprant-los o inclús llegint-los; se'ls veia molt emocionants a tots; molts nens sortien de l'estand de Planeta Còmics, amb un manga de Bola de Drac i es fotografiaven amb el photocall de Bola de Drac a l’estand de Planeta.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

El box en Blu-Ray recopilatori de totes les pel·lícules de Bola de Drac Z i Dragon Ball Super, El box 7, en Blu-Ray de la sèrie de Bola de Drac i la pel·lícula de “Dragon Ball Super: Broly” en edició col·leccionista a l'estand de Selecta Visión.

Caminant, ens vam trobar amb l'estand de Selecta Visión, que aquest any ha estrenat material nou:

- El box en Blu-Ray; recopilatori de totes les pel.lícules i especials de TV de Bola de Drac Z i Dragon Ball Super, editades al nostre país, al preu de 119,99€.

- La pel·lícula de “Dragon Ball Super: Broly” en edició col·leccionista.

- El box 7, en Blu-Ray de la sèrie de Bola de Drac, que completa la col·lecció.

- Els 3 packs de sagues de “Bola de Drac” en DVD.

- Els 3 packs de sagues de “Bola de Drac Z” en DVD.

- Els 7 Boxes de Bola de Drac (Goku petit) en Blu-Ray.

- Els 10 boxes de Dragon Ball Super, en DVD i Blu-Ray.

No hi han faltat:

- L'edició estesa de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" en format DVD.

- Edició estesa col·leccionista de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" que inclou Blu-Ray, DVD, DVD extres i un llibret sobre la pel·lícula.

- L'edició de la pel·lícula "Dragon Ball Z: La Resurrecció de F." en format DVD.

- Edició col·leccionista de "Dragon Ball Z: La Resurrecció de F.” que inclou Blu-Ray, DVD, DVD extres i un llibret sobre la pel·lícula.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

Detall edició de Bola de Drac Z en Blu-Ray.

Durant els díes del Saló, Selecta Visión ha presentat com seran els 14 volums de l'edició en Blu-Ray de la sèrie de Bola de Drac Z, per primer cop en Blu-Ray, i en color vermell imitant les portades dels còmics de la sèrie vermella de Planeta Còmics; i que han de sortir al febrer.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

Llibre “La sèrie de la teva vida GT”.

A l’estand Fanzine de Magori Art es venia el nou còmic "La sèrie de la teva vida GT", que recull en format de còmic les anècdotes del doblatge, i què és la continuació de "La sèrie de la teva vida Z".
Aquests còmics parlen de les anècdotes de doblatge de “Bola de Drac” d’en Marc Zanni (veu catalana d'en Goku adult), Joan Sanz (veu catalana d'en Vegeta) i Carles Lladó (veu catalana d'en Dende a la Saga Majin Bu de Bola de Drac Z Kai) dibuixat i il·lustrat per DAC i Magori Art. En aquest estand es va presentar el còmic, i els tres actors catalans de doblatge, van realitzar signatures, fotos i àudios a petició dels fans.
El preu del còmic és de 17,95€ i es pot aquirir a la web de Magori Art.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

L'Anas (Broly), en Josiito_7 (Vegeku) i en Xeplay (Goku) a punt de preparar un atac.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

En Miguel (Ten Shin Han), en David (Follet Tortuga) i la Noemi (Lunch). Espectaculars!

Com ja hem dit, a cada racó podíem veure a seguidors de les aventures de “Bola de Drac” disfressats de personatges de la nostra estimada sèrie, vam poder parlar amb ells i compartir emocions, alguns venien de ben lluny com de Canàries o Madrid.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

En Cristian (Zarbon), la Mireia Vidal (Freezer) i l'Estalin (Dodoria), fantàstics!

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

La Judit Benavente de Girona, igual que en Vegeta acumulant energia per atacar.

Fa unes setmanes vam convocar al nostre Facebook Boladedrac.cat, una mena concurs en què els fans ens havien de fer arribar fotos d'ells vestits de Goku, Vegeta, Cor Petit, i altres personatges de l'univers boladedraquià, i els guanyadors i els finalistes són els fans que surten fotografiats a la notícia.
Moltes gràcies, per participar!

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

L'Elena de Castelldefels, com la Bulma dels primers episodis de Bola de Drac.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

En Dwight com en Goku en SuperGuerrer concentrant energia al màxim, preparat per lluitar.

Per últim, volíem donar les gràcies als organitzadors del Manga Barcelona, per haver-nos convidat i acreditats en premsa; gràcies Oriol, David i Meritxell per donar-nos permís i ajudar-nos a penjar la pancarta, i us volíem felicitar per la feina feta.

Un cop més demostrar que "Bola de Drac" és una sèrie ben viva, un autèntic fenomen de masses que genera passió a tot el món i que és un mite que mai morirà.

Bola de Drac al Manga Barcelona 2021

Fotografia de les acreditacions de Boladedrac.cat pel Manga Barcelona.

Fins al pròxim Saló, que segur que serà encara més espatarrant i que segur serà molt boladedraquià, degut a l'estrena als cinemes d'aquest 2022 de la nova pel·lícula de Bola de Drac: "Dragon Ball Super: Super Hero" i esperem que el retorn de la nostra sèrie i de Dragon Ball Super a TV3 estigui més a prop que mai!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 12/11/2021 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.