Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Estrena de la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai!

La gran notícia esperada es farà realitat! Televisió de Catalunya estrenarà la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai. Els nous episodis arribaran l'11 de gener al Canal Super3!

 

Estrena de la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai!

 

Us portem grans notícies molt esperades!
El dia 11 de gener s'estrena al Canal Super3: "Bola de Drac Z Kai: Els capítols finals", l'esperada Saga de Majin Bu.

L'emissió serà de dilluns a divendres a les 20:55.
El nom definitiu serà: "Bola de Drac Z Kai: Els capítols finals".
Destacar que l'emissió començarà directament amb els nous episodis mai emesos i no s'emetran per tan els primers 98.

Estrena de la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai!

Mentrestant els caps de setmana a les 21:04 continuaran amb "Bola de Drac Z" des d'on ho deixaran el pròxim 10 de gener.

Estrena de la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai!

Malauradament, a "Bola de Drac Z Kai: Els capítols finals" no podrem tenir totes les veus catalanes que escoltem a la Saga Bu de "Bola de Drac Z", degut a que alguns actors de doblatge estan de baixa per malaltia, s'han retirat i altres ja no estan amb nosaltres. Com és el cas de Jordi Vila que no pot prestar la veu a en Bu grassonet per qüestions mèdiques. Però es recuperaran la majoria, entre les quals, les dues veus d'en Son Gohan (de la Saga Bu de Bola de Drac Z), la primera veu de la Vídel i Carles Lladó com a Dende, entre altres.... Destacar que en Vegeku (fusió d'en Goku i en Vegeta amb els Pothara dels Déus) en aquesta versió estarà doblada pel Marc Zanni i Joan Sanz, entre moltes altres novetats.

També hem de destacar que tindrem els noms originals japonesos dels personatges, és a dir que no escoltarem noms com: "Gran Guerrer del Vent", "Monstre Bu", "Déu Neptú", entre altres... degut a que són noms adaptats o inventats, però pels fans que ens agrada, tenim "Bola de Drac Z".

Estrena de la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai!

No podrem gaudir de l'opening i ending en català, perquè la productora - distribuïdora no dóna el permís per doblar-los i s'hauran de quedar en versió original (anglès) subtitulat al català. Això també va passar a França.

A continuació podem veure l'opening que gaudirem de Bola de Drac Z Kai!

Aquest és l'ending de Bola de Drac Z Kai!

La Saga Majin Bu de la versió Kai internacional està formada per 69 episodis i comença amb en Son Gohan amb 17 anys, estudiant a l'institut Estrella Taronja de Ciutat Satan, on coneix la Vídel (filla del Sr. Satan)...

Un nou torneig de les Arts Marcials, el retorn d'en Goku, nous personatges i enemics, són els ingredients d'aquesta última saga.

Estrena de la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai!

La banda sonora de la saga Majin Bu a "Bola de Drac Z Kai" és nova i a càrrec de Norihito Sumitomo, que ha estat l'encarregat de la banda sonora de la pel·lícula: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus".

Televisió de Catalunya és la pionera, la primera televisió a tot l'estat en emetre la nova saga!
Al mateix temps TVG i EITB també han comprat la saga i l'emetran properament. El canal gallec està en fase de doblatge i hauran d'esperar uns mesos per la seva programació.

Estrena de la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai!

Bola de Drac és cada setmana el programa més vist del Canal33 i del Canal Super3 i contribueix i molt en la immersió lingüística del català.

L'estrena dels nous episodis de Bola de Drac és una gran notícia i demostra que Bola de Drac és un mite que mai morirà, i que Televisió de Catalunya aposta per ella!

Per cert, a partir del proper 24 de desembre i fins al 8 de gener, durant les vacances nadalenques, s'emetran dos episodis diaris de "Bola de Drac Z".

Comencem aquest any 2016 amb molta força i segur que tindrem encara més sorpreses relacionades amb "Bola de Drac", i més quan aquest 26 de febrer es celebren 30 anys de la primera emissió/estrena de "Dragon Ball" al canal japonès Fuji TV (26/02/1986)!

Visca Bola de Drac!!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 17/12/2015 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.