Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Nova web de Boladedrac.cat

Boladedrac.cat estrena nova web i amb el mateix esperit de sempre. Si bé va ser creada amb l'únic objectiu social d'aconseguir la tornada de Bola de Drac a Televisió de Catalunya, ara el seu objectiu és aconseguir tot el material i què la sèrie s'emeti sempre un cop rera l'altre.

 

Nova web Boladedrac.cat

 

Us presentem la nova web Boladedrac.cat. Després de mesos de feina hem aconseguit una web més pròxima a l'esperit de Bola de Drac.

Si bé, el concepte és el mateix, hem millorat molts aspectes que inclouen entre d'altres un disseny més atractiu amb una gran varietat de fondos a color i més detalls que descobrireu.

Nova web Boladedrac.cat

Però els canvis i les millores principals van destinades a vosaltres, i és que Boladedrac.cat la fem entre tots. La vostra participació serà important i per això hem creat una sèrie d'elements perquè hi pugueu participar, i crear així una interacció entre tots.

Nova web Boladedrac.cat

Una de les principals millores és que a partir d'ara, les notícies es podran comentar mitjançant el quadre que tenim al final de cada noticia, i podrem opinar i dir la nostra sobre les diferents novetats que vagin sortint al voltant de la nostra estimada sèrie.
Naturalment podreu signar els vostres comentaris amb els vostres noms, ens interessen les vostres opinions.

Nova web Boladedrac.cat

En aquest aspecte hi han més novetats i també podreu donar-li un "M'agrada" a les notícies que més us agradin, així com compartir-les a les principals xarxes socials, com ara Facebook o Twitter.

Nova web Boladedrac.cat

Tanmateix, si voleu ser els primers en conèixer les novetats de Bola de Drac, ara us podreu subscriure a les notícies mitjançant l'aplicació RSS. Ara ho tindrem més fàcil que mai per estar al dia sobre tot lo relacionat amb la nostra estimada sèrie. Subscriviu-vos, l'aplicació la tenim disponible també per aplicacions mòbils i rebreu una notificació quan publiquem una nova noticia.

Nova web Boladedrac.cat

A nivell d'accessibilitat la nova versió de la web també presenta novetats. A partir d'ara les notícies publicades amb anterioritat quedaran ordenades per anys i hi podrem accedir de manera més fàcil i còmode des de qualsevol pàgina de la web i també des de les pròpies pàgines de "Notícies" mitjançant uns menus desplegables còmodes i de fàcil accés. Si volem llegir les notícies que anem publicant, ara ho tindrem més fàcil que mai.

Nova web Boladedrac.cat

Boladedrac.cat guanyarà amb actualitzacions. Una de les grans novetats es troba a la pàgina d'inici en la què diàriament posarà els capítols que s'emetran durant el dia a Televisió de Catalunya, la hora d'emissió i els títols dels capítols que gaudirem. Tot actualitzat cada dia, promovent si cap, encara més la emissió de Bola de Drac a TV3. Tota promoció és important i nosaltres, des de Boladedrac.cat anunciarem al màxim l'emissió de la nostra estimada sèrie.

Nova web Boladedrac.cat

També i en aquest sentit, poca estona abans de la emissió dels episodis, podrem llegir a la pàgina d'inici una frase de "compte enrere" que ens dirà quanta estona queda pel pròxim capítol de Bola de Drac.

Nova web Boladedrac.cat

Pel què fa els vídeos, hem millorat el sistema de visualització. Si bé els vídeos estan penjats a Youtube per altres usuaris, ara els podrem veure directament en la màxima qualitat de la què disposa el vídeo. Ja no farà falta seleccionar la qualitat de visualització per veure'ls en millor resolució, ara els gaudirem d'una gran qualitat des del primer moment, algun d'ells en HD.

Nova web Boladedrac.cat

Les imatges han estat totes revisades i algunes han sigut millorades.

Nova web Boladedrac.cat

Hi han moltes millores tècniques, però el més important és l'esperit. El nostre esperit, el de Boladedrac.cat és el mateix del primer dia. La web va ser creada amb l'únic objectiu social d'aconseguir la tornada de Bola de Drac i amb la col·laboració, entrega i lluita de desenes de milers de persones durant més de nou anys, això ha esdevingut una realitat.
En Goku ha tornat a casa i el nostre objectiu, el de Boladedrac.cat és el d'aconseguir que la nostra estimada sèrie Bola de Drac s'emeti sempre, un cop rere l'altre, com ja passa amb altres sèries com Doraemon a Televisió de Catalunya o com els Simpsons a Antena3. També volem aconseguir tot el material de Bola de Drac.

Esperem que gaudiu de la nova web Boladedrac.cat tan com nosaltres gaudim fent-la. Gaudim de tots els episodis de Bola de Drac que podem veure cada dia al Canal Super3, som molt afortunats de viure la nostra sèrie per la que hem lluitat tan tots plegats durant tan de temps. Gràcies TV3!

Volem ser un referent i fer veure a la resta del món com és d'important Bola de Drac a Catalunya i com la gaudim tots plegats.

Nova web Boladedrac.cat

Bola de Drac és un fenomen cultural i social molt important a Catalunya i la seva emissió és molt important de cara a la immersió lingüística del català en el nostre país.

En Goku ha tornat a casa i volem que es quedi per sempre.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 12/09/2013 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.