Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z Kai als migdies!

Bola de Drac Z Kai torna al Canal Super3 i en horari de migdia. Televisió de Catalunya amplia les emissions de Bola de Drac degut al seu gran èxit.

 

Retorn Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

 

El dia 2 d'abril, passat Setmana Santa; el Canal Super3 ens torna a oferir "Bola de Drac Z Kai", degut a que la sèrie està tenint un èxit brutal cada vespre.

Retorn Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

"Bola de Drac Z Kai" es va estrenar al desaparegut Canal 3XL el 19 de setembre del 2011 amb als índex d'audiència (160.000 espectadors i un 6,3% share en el seu primer capítol). La sèrie que està formada per 98 episodis (des de quan en Raditz arriba a la terra a la recerca del seu germà, Kakarot, fins al final de la saga Cèl·lula) i es tracta d'una nova sèrie que es va estrenar al canal japonès Fuji TV el 5 d'abril del 2009, per celebrar 20 anys de la sèrie "Dragon Ball Z" (1989-2009), és una versió de "Bola de Drac Z" però sense el farciment i més fidel al manga de l'Akira Toriyama, amb nous openings i endings i en versió d'alta definició (HD).

Retorn Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

En aquests mesos al Japó s'ultimen els preparatius de la saga de Majin Bu per "Dragon Ball Kai", així que segurament ens arribaran més episodis.

La cita de "Bola de Drac Z Kai" és de dos episodis seguits de dilluns a divendres, de 15.25h a 16.10h al Canal Super3!

Mentrestant tots els vespres, podem seguir gaudint de dilluns a divendres a les 20.53h i els caps de setmana a les 21.03h de "Bola de Drac", les aventures d'en Goku petit, de moment estem gaudint de la saga de la Cinta Vermella, que és espectacular!

Retorn Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

Això fa veure que "Bola de Drac" ha tornat després de tants anys d'absència amb molta més força que mai i TV3 aposta per ella!

El mite d'en Goku està més viu que mai!!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 26/03/2013 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.