Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Daima

S'estrenarà una nova sèrie: Dragon Ball Daima!

Dragon Ball Daima

 

Dragon Ball Daima

 

Al Japó aquest 2024 es celebrarà el 40è aniversari de la primera edició del manga de Dragon Ball, en homenatge a aquest esdeveniment, s'estrenarà una nova sèrie animada de l'univers boladedraquià sota el títol: Dragon Ball Daima.

Dragon Ball Daima

La noticia s’ha donat a conèixer per sorpresa al panel de Dragon Ball de la New York Comic Con 2023.

La trama de la nova sèrie es situarà entre Bola de Drac Z i Dragon Ball Super i gira entorn a que en Goku, en Vegeta, la Bulma, en Krilín i tots els nostres amics, són convertits en petits a causa d'un dimoni. La història evolucionarà i noves aventures esperen als nostres herois. Els fans de la sèrie poden esperar moltes sorpreses.

De fet sembla ser que a la primera saga de Dragon Ball Daima veurà, en Goku i el Déu Neptú transformats en nens hauran de treballar junts per esbrinar com tornar a ser adults i com derrotar aquest nou enemic.

A continuació podem gaudir del tràiler.

El que fa que aquesta nova sèrie sigui encara més emocionant és la participació directa del creador de Bola de Drac, Akira Toriyama. El mestre darrere de l'univers que tots estimem no només supervisa l'obra original, sinó que també participa en el disseny de la història, dels personatges, dels vehicles i dels enemics.
L'anunci encara reserva molts misteris, però una cosa és certa: Akira Toriyama ha desenvolupat nous episodis per a aquesta sèrie.

Dragon Ball Daima

A més, en Goku recupera el llegendari Bastó Màgic (Nyoibo), un objecte emblemàtic de l'univers Bola de Drac. Els fans estarem encantats de veure de nou aquest objecte, prometent escenes d'acció memorables.

La data d’estrena serà a la tardor de 2024, sense concretar dia i mes.

Alguns fans, al veure el tràiler, han comparat Dragon Ball Daima amb Bola de Drac GT (pel tema de convertir els protagonistes en nens).

Probablement, es tractarà d'una sèrie ONA (Original Net Anime), és a dir d'emissió online; potser Crunchyroll es farà amb aquesta sèrie per distribuir-la internacionalment; encara que tots són misteris.

Segons els rumors, la sèrie tindrà un mínim de 15 episodis d’una durada d’entre 20 i 45 minuts.

Dragon Ball Daima

No se sap res més, haurem d'esperar alguns mesos, per saber més detalls sobre Dragon Ball Daima i altres sorpreses.

Esperem veure-la en català, juntament amb Dragon Ball Super i la resta de la sèrie per TV3.

Continuarem informant.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 13/10/2023 a les 16:00
comentaris
Gonzalo E.V
14 d'Octubre, 2023
Espero en ansies veurela
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.