Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Estrena Bola de Drac GT!

Després de deu anys, estrena de Bola de Drac GT! Viurem noves aventures i moltes novetats "com mai les hem vist!"

 

Estrena Bola de Drac GT

El dia 12 de setembre, Bola de Drac Z s'acomiada de nosaltres amb el seu darrer episodi, el 291: "En Goku té un gran somni i un cop més ho deixa tot i se'n va!".

Estrena Bola de Drac GT

Però no totes son males notícies, ja que el 13 de setembre el Canal 3XL estrena: "Bola de Drac GT", "Com mai l'hem vist!"

"Bola de Drac GT" és la continuació de Bola de Drac Z, després de que l'Akira Toriyama deixés de dibuixar el manga de "Dragon Ball". No hi ha manga de "Dragon Ball GT", ja que és una sèrie destinada només a la televisió.

Aquesta sèrie no és de l'Akira Toriyama, ell només hi col·labora fent uns esbossos pels personatges, i supervisant el projecte; la sèrie és creada per la Toei Animation.

Estrena Bola de Drac GT

Les sigles "GT" signifiquen: "Great Tour" (Gran Viatge) en referència al Viatge a l'Espai que realitzen els nostres amics.

Està formada per 64 episodis i dividides en quatre sagues: Viatge a l'Espai, Saga Baby, Saga Súper A17, Saga Dracs Malvats.

Estrena Bola de Drac GT

Veurem nous openings i endings, hi ha un opening cantat en català: "Sempre em sento atret pel teu somriure" (amb canvi d'imatges a mida que avança la sèrie) i quatre endings: "No estic sol", "Què no ho veus?", "Blue Velvet" i "La metralleta rovellada".

Estrena Bola de Drac GT

Aquesta sèrie arrenca després de finalitzar-se l'entrenament de Goku i Ub al Palau d'en Dende. En aquesta saga en Son Goku torna a ser petit, a causa d'un desig mal pronunciat per Pilaf al nou Drac Shenron de color vermell, i Goku ha d'anar a la recerca de les boles de drac, d'estrella negra, per tot l'univers, abans que la Terra exploti i ho ha de fer en menys d'un any. A en Goku, l'acompanyen la seva néta Pan, i el seu amic Trunks.

Les esmentades boles de drac s'escampen per l'univers sencer i han de ser recollides en un termini menor a un any o el planeta on es va demanar el desig, és a dir, la Terra, serà destruït.

Estrena Bola de Drac GT

El Canal 3XL, emetrà aquesta saga, de dilluns a diumenge de 21.30h a 22.20h, i com les anteriors parts de la sèrie, tindrem moltes sopreses, "Com mai l'hem vist":

- Podrem gaudir d'una gran qualitat d'imatge impecable, ja que veiem la sèrie remasteritzada.

- També veurem les cortinetes, en forma d’animacions breus, que serveixen per anar i tornar de publicitat en la versió original de la sèrie, en la seva emissió al Japó. Hi han varies versions que aniran canviant a mesura que avancin les sagues.

A diferència de Bola de Drac i Bola de Drac Z, es podrà escoltar també en versió original amb el sistema de dual.

Bola de Drac està tornant a casa per la porta gran, amb una qualitat i novetats mai vistes!

Totes les novetats i lo més nou de Bola de Drac GT, cada dia al Canal 3XL!

Estrena Bola de Drac GT

L'està veient tothom, tu no hi pots faltar! Ens veiem cada dia de dilluns a diumenge a les 21:30 al Canal 3XL!

A continuació podem veure l'anunci promocional de Bola de Drac GT de Televisió de Catalunya!

Així que les aventures d'en Goku i els seus amics, continuen! No deixis que t'ho expliquin!

 

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 10/09/2012 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.