Content Lightbox
 
Tanca la finestra
Esdeveniments
Pròxims esdeveniments

En aquesta secció hi trobarem els pròxims esdeveniments que tindran lloc per aconseguir la emissió de Bola de Drac a TV3.

Si! Hem aconseguit amb l'esforç la tan somniada tornada de Bola de Drac! És un somni fet realitat! La secció d'esdeveniments segueix activa, per aconseguir que s'emeti el material de Bola de Drac i perquè s'emeti sempre, un cop rera l'altre. Per això aquesta secció segueix endavant!

Els esdeveniments poden ser en forma de trucades al servei 5430 d'atenció a la audiència de TVC, enviaments de mails o missatges massius entre d'altres; utilitzant els medis disposats per la petició de sèries. Trobareu més informació a la secció Organització

Tots ells seran prèviament comunicats amb antelació concretant un canal o mitjà concret en un dia concret, per tal que la nostra demanda sigui més espectacular i més efectiva.

Visiteu aquesta secció amb assiduïtat per tal d’estar tots informats!

En aquesta secció esperem la vostra especial participació! Podeu fer les vostres propostes d’idees mitjançant el Fòrum!

 

Esdeveniment actual

L'esdeveniment actual és el més important que mai hi ha hagut, és l'esdeveniment pel què hem estat lluitant durant 9 anys!

Sabíem que arribaria el moment, però mai podíem imaginar que TV3 i el Canal 3XL faria tornar Bola de Drac per tot lo alt, com ho està fent!

Un dels esdeveniments que podem trobar és el Facebook oficial què ha obert el Canal 3XL sobre Bola de Drac! Cada dia som més gent, i la quantitat de persones agregades és increïble, ja hi han més de 35.000 persones! No siguis l'últim! Entra i comparteix el què vius amb Bola de Drac!
Comenta els capítols amb els moderadors del Canal 3XL i amb les més de 35.000 persones. Comenta la tornada d'en Goku!
Tots els dies de dilluns a diumenge a les 21:00 tenim una cita amb en Goku al Canal Super3!

Apuntat-hi tu també!

 

 

 

Més esdeveniments

Vídeo de Joan Sanz Bartra, doblador d'en Vegeta!

Retorn de Bola de Drac per Joan Sanz

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.