Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Super: Super Hero: Novetats

Les noves imatges de més personatges i el primer tràiler són les últimes novetats de la nova pel·lícula de Bola de Drac: Dragon Ball Super: Super Hero.

Dragon Ball Super: Super Hero: Novetats

 

Dragon Ball Super: Super Hero: Novetats

 

Com ja vam anunciar a la publicació del nostre Facebook abans de l'estiu, hi haurà una nova pel·lícula de Bola de Drac que veurà la llum el proper 2022.

El títol del nou film és: "Dragon Ball Super: Super Hero", i Akira Toriyama hi està involucrat.

El primer teaser i més informació de la pel·lícula, es va presentar per primer cop, el divendres 23 de juliol, a la convenció "Comic-Con@Home 2021", com van informar a l’anterior notícia.

El dijous 7 d’octubre, a la convenció "New York Comic Con 2021" s’ha projectat el tràiler oficial de la pel·lícula.

En el primer tràiler, que veurem més endavant, confirma que aquesta pel·lícula serà en CGI..
Podem veure uns personatges que semblen ser de l'Exèrcit de la Cinta Vermella vigilant els nostres amics com en Goku, en Vegeta, en Cor Petit i en Bu.
També podem veure, molt ràpidament en Son Goku entrenant amb en Broly, la Pan crescudeta, en Cor Petit meditant al bosc on té una casa semblant a les del Planeta Nàmek i que ha sigut misteriosament atacat.
Encara ni rastre d'altres personatges, ni sabem si podrem veure en Trunks i en Son Goten crescudets, o l'Ub, es confirma que en Vegeta i en Whis sortiran a la pel·lícula. La història girarà després de la pel·lícula "Dragon Ball Super: Broly" però abans del 28è Torneig de les Arts Marcials de finals de Bola de Drac Z.

Ara passarem a parlar d'alguns dels personatges que de moment sortiran a la pel·lícula.
Han sortit publicades il·lustracions de personatges com la Bulma, en Dende amb els mateixos canvis de color dels músculs com en Cor Petit, el Mixet Karín que feia bastant que no el veiem aparèixer en cap pel·lícula.

Hi ha nous personatges, que es diuen Gamma 1 i Gamma 2, el seu nom sembla bastant genèric, però que encara no sabem quin paper tindran a la pel·lícula.

A continuació podem veure el primer tràiler:

Poc més sabem de la pel·lícula, però pensem que tindrà l'acció de Bola de Drac Z i l'humor de la primera etapa de Bola de Drac.

Segur que molt abans de gener de 2022, sabrem més detalls d'aquesta espectacular pel·lícula, que diuen que serà millor que les anteriors. I esperem també que TV3 adquireixi Bola de Drac en la seva totalitat i la sèrie de Dragon Ball Super i al Japó s'estreni la saga Moro i Granola en anime.
L'estrena d'una nova pel·lícula i el manga de Dragon Ball Super demostra que Bola de Drac està més viva que mai, és un autèntic fenomen de masses i és un mite que mai morirà.
Nosaltres continuarem informant.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 10/10/2021 a les 16:00
comentaris
Eric Mestre
28 de Gener, 2022
Hey! acabo de descobrir aquest web jejej no he vist ni la meitat de la feina que hi ha aqui.. però moltes felicitats i gràcies per la teva dedicació!
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.