Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Super en Home Video

Sortirà a la venda Dragon Ball Super en Home Video de la mà de Selecta Visión.

 

TV3 emetrà de nou la pel·lícula Aventura Mística

 

Segons ha informat la Toei Animation, Selecta Visión ha adquirit les llicències per l'edició en format domèstic de la sèrie Dragon Ball Super.

Està prevista la seva distribució en DVD i Blu-Ray, a partir de finals de setembre, segurament pel 30 de setembre - 1 d'octubre, coincidint amb la Japan Weekend de Madrid.

La sèrie Dragon Ball Super, continua les aventures dels nostres amics, passat sis mesos de la derrota de Majin Bu. Tot comença amb en Lord Beerus que es desperta i ve a saber de l'existència d'un SuperGuerrer Déu....
Aquestes noves aventures, que ja porten amb l'emissió de 104 episodis al Japó; ja és un èxit a les emissions internacionals de les cadenes televisives de Itàlia (que al setembre, al canal Italia1, estrenarà els capítols de la saga Xampa i de Black Goku; sense censures) i França.
A Espanya la sèrie s'emet al canal Boing, però de manera censurada, a diferència d'altres països.

TV3 

emetrà de nou la pel·lícula Aventura Mística

L'edició en DVD i Blu-Ray, estarà només amb àudio castellà i japonès; s'editarà sense censures (ja que en castellà es va doblar els capítols integres i sense cap censura). Es posarà a la venda a tota Espanya i Andorra.

Cap al setembre, Selecta Visión farà un comunicat amb tots els detalls de l'edició, explicant el format box, preus, etc...

Pel que fa la versió catalana, estem en contacte amb TV3 i ens han comentat que: "No podran disposar de la sèrie".

Des de Boladedrac.cat, vam obrir una petició de firmes per a fer més pressió i aconseguir que TV3 adquireixi la sèrie de "Dragon Ball Super", i la puguem gaudir tots en català. Si no heu firmat, aquí ho podeu fer.

 

Continuem informant.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 22/08/2017 a les 00:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.