Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Projecte Dragon Ball Real

El Projecte "DRAGON BALL REAL" arriba a Catalunya! I el primer escenari és Badalona!

 

Dragon Ball Real

 

Meri Vidal i Xelís Alsinet ens presenten el projecte "DRAGON BALL REAL"

Des que la sèrie Bola de Drac va començar a emetre's arreu del món, no ha parat d'acumular any rere any seguidors de totes les edats. Fa un temps que aquest "boom" que vam tenir als anys 90 torna a ser una realitat avui dia. I és ara quan un grup de persones d'Amèrica del Sud, concretament Buenos Aires, estan començant a realitzar un projecte d'escala mundial. Es volen recrear escenes de la sèrie a la vida real, i que millor que els actors sigueu tots vosaltres!! Nosaltres volem posar el nostre primer granet de sorra i col·laborar en aquest gran projecte.

Dragon Ball Real

Com que som de Badalona estem organitzant una concentració el dia 5 de maig de 2013 a les 17:00h davant del Pont del Petroli que hi ha a la platja (al costat de la parada de tren de Badalona, RENFE), ja que l'escenari ha de ser un lloc emblemàtic de la pròpia ciutat. Si vols participar-hi només cal que vinguis amb ganes i il·lusió. Realitzarem una Genkidama o el que ve a ser el mateix, la Força Universal. Perquè us en feu una idea es tracta d'aixecar les mans enlaire per donar l'energia a en Goku. Més tard s'afegiran els efectes i aquest petit curt anirà lligat al gran film amb la resta de ciutats que hi vulguin participar. La idea està pensada per fer-la en múltiples llocs. Si tens ganes i et veus en cor d'organitzar-ho en el teu poble o ciutat, t'ajudarem a dur-ho a terme.

Moltes gràcies per la vostra atenció! Us hi esperem!

Meri Vidal i Xelís Alsinet

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 01/04/2013 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.