Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac GT al Super3!

Nous enemics, canvis de look, acció, lluita i aventures ens esperen a Bola de Drac GT. Vivim les noves aventures d'en Goku i companyia cada vespre a les 20:55 al Canal Super3!

 

Bola de Drac GT al Super3

 

El divendres, 24 d'abril, "Bola de Drac Z" ens diu arreveure, amb el seu últim episodi, el 291: "En Goku té un gran somni i un cop més ho deixa tot i se'n va!".

Però no és un adéu definitiu, perquè el 25 de abril, continuen les aventures amb: "Bola de Drac GT".

Bola de Drac GT al Super3

"Bola de Drac GT" és va estrenar per primer cop al Canal33 el 10 de febrer del 1999 i a la TV japonesa, Fuji TV, al 1996.

Bola de Drac GT al Super3

Aquesta última saga de l'univers màgic de les boles de drac està formada per 64 episodis dividits en quatre sagues: Saga Boles de drac estrella negre o Viatge per l'Espai, Saga Baby, Saga Súper A-17, Saga Dracs Malvats.

Bola de Drac GT al Super3

La sèrie destaca per la seva entranyable banda sonora i les mítiques cançons; l'opening "Sempre em sento atret pel teu somriure" (amb canvi d'imatges a mida que avança la sèrie) i quatre endings: "No estic sol", "Què no ho veus?", "Blue Velvet" i "La metralleta rovellada".

Com ja hem vist en les anteriors parts de la sèrie, gaudirem també de Bola de Drac GT amb una qualitat d'imatge insuperable, com si fos HD i naturalment veurem les cortinetes que apareixen a mig episodi i que aniran canviant a mida que avancin les sagues.

Això no és tot i com a novetat, es podrà escoltar Bola de Drac GT en versió original japonesa amb el sistema dual.

Bola de Drac GT al Super3

Bola de Drac GT, comença després de finalitzar-se l'entrenament d'en Goku i l'Ub al Palau Celestial.

En aquesta saga el nostre heroi, Goku, per accident, torna a ser petit, i ha d'anar a la recerca de les boles de drac, d'estrella negre, escampades per tot l'Univers, abans que la Terra exploti, té de temps límit un any.

Bola de Drac GT al Super3

En aquest viatge ple de sorpreses a bord de la nau, Pop, creada per la Bulma; acompanyen a en Goku, la seva néta Pan, i el millor amic d'en Son Goten, en Trunks.

Nous enemics, canvis de look, transformacions increïbles i guinyos a "Bola de Drac" i "Bola de Drac Z" són els elements principals d'aquesta última saga.

Bola de Drac GT al Super3

La cita és d'un episodi diari, de dilluns a divendres a les de 20:56 i els caps de setmana a les 21:04 al Canal Super3.

Bola de Drac GT al Super3

Així que les aventures d'en Goku i els seus amics, continuen! Els SuperGuerrers i les seves famílies tornen amb la missió de continuar protegint les nostres vides i el Planeta Terra, i ho faran per quedar-se molt i molt de temps.

Acompanya'ns en aquest fantàstic viatge ple d'aventures i moltes sorpreses i no deixis que t'ho expliquin.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 24/04/2015 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.