Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Kai

Per celebrar el 20è aniversari de Bola de Drac al Japó, s'estrena Dragon Ball Kai.

 

Dragon Ball Kai

Després del final de Bola de Drac GT, els fans d'Akira Toriyama, s'han dividit en dos bàndols: els qui tenen sempre l'esperança d'una nova sèrie, fins al punt que alguns fans de Bola de drac han decidit crear un manga, imitant gairebé a la perfecció l'estil de dibuix de Toriyama (el més discutit i més famós és sens dubte "Bola de Drac AF").

Però també hi han aquells que sempre esperen el final de la sèrie, per salvar l'honor del nom de Bola de Drac, en part compromesa per la saga de Bola de Drac GT, que no ha tingut el ressò de Bola de Drac i Bola de Drac Z.

El dia 5 d'abril de 2009 per celebrar el 20º aniversari de la primera emissió de Bola de Drac al Japó, el canal Fuji TV ha estrenat: Dragon Ball Kai.

Dragon Ball Kai

La paraula "kai" en japonès significa renovat, nou...

Bola de Drac Kai és un remake (remasterització) de Bola de Drac Z, dels quals s'han retallat 191 dels 291 episodis que componen la sèrie. Bola de Drac Kai serà més fidel al manga. Però, a més de ser eliminat per complet els episodis de "relleno" (episodis realitzats només per a la versió animada i que no surten en el manga original) s’afegiran noves animacions (sempre de la mà de Akira Toriyama), remasteritzat en HD i 16:9. L'àudio té importants millores, els efectes de so han millorat, i hi han nous openings i endings dibuixats per Akira Toriyama.

Dragon Ball Kai

Els actors de veu a pesar del temps transcorregut, són els de repart original (tret dels dobladors de Follet Tortuga, Ten Shin Han, perquè han traspassat).

Dragon Ball Kai

El primer episodi comença amb el naixement d'en Son Goku, la mort de Bardock a mans de Freezer, la destrucció del Planeta Vegeta i un resum de la primera saga de Bola de Drac, fins al matrimoni de Goku i Xixi.

La sèrie s'emet els diumenges a les 9 hores del matí (hora local) al canal japonès, Fuji TV, de moment estan emetent el final de la saga Cèl·lula amb un èxit d'audiència.

També es diu que s’ha creat “Dragon Ball Kai” per frenar la dolenta pel·lícula americana d’actors reals “Dragon ball evolution”.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 01/01/2011 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.