Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z Especial 2008

En Goku i els seus amics tornen amb un nou Especial de TV.

 

Bola de Drac Z Especial 2008

"Goku i els seus amics tornen!" és un especial de Bola de Drac Z presentat durant el Jump Super Anime Tour el 21 de setembre del 2008, per celebrar el 40è aniversari de la revista Weekly Shonen Jump de Shueisha i té una durada de 35 minuts aproximadament.

La història comença dos anys després de la derrota de Majin Bu. El Sr. Satan es troba preparant la inauguració del seu nou hotel de luxe. Sentint-se una mica culpable que la majoria de la gent pensi que és en el seu honor per salvar a la Terra de la terrible amenaça de Majinbu, decideix convidar als nostres amics i les seves famílies al banquet.

Bola de Drac Z Especial 2008

En aquest especial, assistim a la reunió de gairebé tots els personatges més importants de la sèrie. Incomprensible però la falta de Ten Shin Han i Xaos i també de Baba.

Apareixen: Goku, Son Gohan, Vegeta, Cor Petit, Bulma, Krilín, Iamsha, A18, Yajirobe, el Follet Tortuga, Videl, Son Goten, Lunch, Trunks, Xixi, Oolong, Puar, fins i tot Kaito amb Gregory i Bubbles, Kibitoshin i el Déu de fa 15 generacions, Dende, Popo, Bu gras amb el gos Bee, Satan.

El resum d'aquest fantàstic especial el podem llegir a la secció de informació de Bola de Drac Z o bé accedint aquí: Goku i els seus amics tornen!

Bola de Drac Z Especial 2008

Les últimes notícies ens diuen que Selecta Visión està en negociacions per editar en Dvd aquest especial. Esperem que es dobli al català i TVC l’emeti.

També esperem que Planeta DeAgostini editi el còmic d’aquest fantàstic especial.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 10/01/2011 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.