Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Episodi de Bardock

Què passaria si en Bardock, el pare d'en Son Goku no morís a mans d'en Freezer? La nova pel·lícula de Bola de Drac ho desvelarà.

 

Episodi de Bardock

 

BARDOCK, LA SÈRIE

"Bola de Drac: Bardock" és un spin-off del manga de Bola de Drac creat per Akira Toriyama, i dibuixat per Naho Ooishi, que té com a protagonista al pare de Son Goku, en Bardock, publicat en tres capítols a la revista V-Jump de Shueisha de juny a agost del 2011, com una història alternativa al voltant del Tv special: "Bola de Drac Z: El pare d'en Son Goku" (1990).

D'aquest spin-off en manga es va fer una adaptació a l'anime, el primer episodi d'uns 20 minuts de duració, va ser presentat a Japó al Jump Festa entre el 17 i 18 de desembre del 2011, i formant part d'un ampli projecte anomenat: "Dragon Ball Force Project".

“Bardock” (Episode of Bardock) és una història no gaire llarga però que té una novetat interessant: en Bardock no hauria mort en la destrucció del Planeta Vegeta i hauria estat enviat al passat conservant, això sí, la memòria. Allà coneixerà en Chilled, un avantpassat d'en Freezer, contra qui lluita.

A la sèrie, al Japó, s'ha conservat la veu japonesa d'en Bardock (la gran Masako Nozawa, veu també d'en Goku, Son Gohan, Son Goten, Goku Jr.) i s'ha triat per a en Chilled, personatge inèdit, la veu d'en Freezer, en Ryûsei Nakao.

Episodi de Bardock

Sinopsis: Tot comença quan en Freezer, acompanyat per en Dodoria i Zarbon, llença una gran bola de energia contra Bardock i el Planeta Vegeta. Durant la lluita contra en Freezer, al Planeta Vegeta, en Bardock aconsegueix poder escapar de la destrucció de Vegeta a mans d'en Freezer i va ser transportat al passat, 1.000 anys enrere al planeta Plant, habitat en aquell temps per petits aliens humanoides pacífics; ell recorda el que va ocórrer al Planeta Vegeta i decideix entrenar per poder venjar-se d’en Freezer.
Plant era governat per Lord Chilled, un alienigen molt semblant a Freezer, que en un moment, Bardock va pensar que era el mateix tirà assassí del Planeta Vegeta.

Després de la destrucció del Planeta Vegeta, Bardock desperta en un llit recordant que va quedar involucrat en l'explosió del Planeta Vegeta, mira fora de l'habitació i observa el paisatge que té i es pregunta si estarà en algun lloc del seu planeta natal. Uns alienígens entren, una raça desconeguda per en Bardock i es presenten com Ebana, el metge del poble i el seu fill Berry, que va trobar al guerrer de l'espai, tirat al bosc. Ebana cura les ferides de Bardock usant la medicina ancestral del Planeta Plant, que en realitat era el nom anterior del Planeta Vegeta i que la medicina és idèntica al líquid de les màquines medicinals que podem veure a Bola de Drac Z, tot estrany, Bardock es pregunta si ha viatjat al passat.

Episodi de Bardock

Mentrestant, una nau aterra al poble del planeta, Bardock la confon amb la de Freezer i va a investigar mentre recull la seva armadura. De la nau surten dos subordinats de Chilled, Toby i Kabira, que comencen a atacar a les cases dels vilatans dient-li que el Planeta Plant pertany al governador Chilled i el que s'hi oposi serà eliminat.
Bardock arriba, sent atacat, i derrota a Kabira d'un cop a l'estómac i a Toby d'una puntada fent-lo rebotar contra el terra quedant enganxat en una muntanya, fins que cau. Al veure que els habitants del planeta estaven sent atacats per pirates espacials, Bardock els va matar i es va quedar a viure allà. Els habitants li agraeixen però el Guerrer de l'Espai li diu que no li interessa si ells viuen o moren.
Chilled viatja al Planeta Plant, i Bardock al veure’l, pensa que és en Freezer, i l’ataca i comença una ferotge lluita.

Bardock s'enfronta a Chilled després que la ràbia l'obliga a transformar-se en Superguerrer, el motiu d'aquest fet es que Chilled fereix a Berry i aquest fet fa recordar a Bardock la visió de la destrucció del seu planeta i la mort del seu grup: Tooma, Serippa, Toteppo i Pumpkin a mans de Dodoria, fent-lo esclatat d’ira. Així queda instaurada la llegenda del Superguerrer de l'Espai que apareix cada mil anys, i que en Bardock, resulta ser el primer.

Episodi de Bardock

La lluita és aferrissada però Chilled va perdent terreny davant d'en Bardock, ja que el seu poder de Superguerrer és aclaparador.
Finalment Bardock guanya a Chilled llançant-li una bola d'energia que envia al malvat governador a l'espai exterior, per l'alegria dels vilatans, que veuen com Bardock somriu, satisfet per la seva victòria.

El cos de Chilled flota a l'espai, i és recollit per una nau dels seus súbdits. El gran poder de Bardock s'ha quedat gravat en la memòria de Chilled, que recorda horroritzat com gairebé perd la vida a mans d'un guerrer de l'espai. Chilled decideix que aquesta informació és molt important per a la seva raça i es disposa a transmetre'ls seus futurs descendents: Freezer, Coola, Rei Cold. Ara ja sabem el motiu perquè en Freezer li té un profund temor i odi als Guerrers de l'Espai.

Episodi de Bardock

Personatges:

- Bardock: Pare d'en Son Goku, en aquesta sèrie, aconsegueix salvar-se de l'atac d'en Freezer que va destruir el Planeta Vegeta. Fa un salt al passat al planeta Plant, on aconseguirà arribar al nivell de Superguerrer de l'espai, aconseguint derrotar amb facilitat a Lord Chilled. Es pot pensar que el primer Superguerrer llegendari de 1000 anys va ser pròpiament ell, en Bardock.

- Lord Chilled: Governador de l'espai, avantpassat del tirà Freezer. Aquest serà eliminat per Bardock després de convertir-se en Superguererrer. Abans de morir, però, va dir als seus dos servents que l'han ajudat, de dir a la seva espècie que vagin en compte i tinguin atenció als Guerrers de l'Espai que es "fan daurats" (referència als Superguerrers).

- Ebana i Berry: Dos habitants, Berry és el metge del poble i Ebana el seu fill. Son habitants del planeta Plant que ajuden a Bardock i acaben sent amics del Guerrer de l’Espai.

- Tobi i Kabira: Servidors d'en Chilled, moren a mans d’en Bardock.

Episodi de Bardock

Fitxa tècnica:

ANY I PAÍS: Japó, 2011
DURACIÓ: Capítols de 22 minuts.
DIRECTOR: Yoshihiro Ueda
GUIÓ: Takao Koyama (Manga: Naho Ôishi. Idea Personatges: Akira Toriyama)
MÚSICA: Shunsuke Kikuchi
PRODUCTORA: Bird Studio / Shueisha / Toei Animation/ Weekly Shonen Jump

Esperem que Televisió de Catalunya adquireixi aquest capítol i que es dobli al català i el poguem disfrutar tots!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 05/01/2012 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.