Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Primer especial de televisió de Bola de Drac Z, que situem entre els episodis 63 i 64 de Bola de Drac Z.

Un dia en el Planeta Vegeta ha nascut un nou Guerrer de l'Espai que coneixerà tothom pel nom de Kakarot.

Els Guerrers de l'espai treballen molt dur pel tirà Freezer, conquistant planetes per així en Freezer vendre'l al millor postor. No obstant això, aquest tem que algun dia aquesta raça se li rebel·lessin, i aparegui el Llegendari Superguerrer.

Bardock marxa amb els seus companys a conquistar el Planeta Kanassa. Destrueixen els habitants amb facilitat i mentre en Bardock està amb els seus amics festejant el naixement del seu fill Kakarot, un supervivent li dóna un cop mortal a en Bardock. Aquest ésser explica a en Bardock que aquest cop li permetrà tenir visions del futur.

 

Mentre Bardock es recupera, els seus companys (Toteppo, Pumbkin i la jove Serippa) son enviats al planeta Meat per conquistar-lo. Però, Dodoria ha estat també enviat allí per Freezer i assassina a tots els companys del pare d'en Goku, mentre Bardock està inconscient en la màquina curant-se de les seves ferides. Durant la seva curació a la màquina, en Bardock comença a tenir les primeres visions del seu fill Goku vivint les seves primeres aventures i de la mort del seu amic Tooma.

 

Un cop recuperat, en Bardock viatja cap a Meat i allí es troba amb els seus companys morts, descobreix tota la veritat sobre Freezer, que ell mateix ja preveia del tirà traïdor. En Freezer ha decidit eliminar-los, ja que el seu poder començava a ser massa gran i podria ser una amenaça per ell en un futur. Tooma li explica el què ha succeït a en Bardock i es taca el seu llaç de la sang dels seus companys i ho alça en el seu front, com venjança. Destrueix ell mateix als guerrers enviats per Freezer, després lluita contra en Dodoria i queda greument ferit. En Bardock puja a la nau camí del Planeta Vegeta, i durant el viatge, es creua amb la nau d'en Goku, i aquí, gràcies al seu do, veu a en Goku lluitant amb Vegeta utilitzant l'atac d'en Kaito. Bardock viatja amb la seva nau, totalment ferit i arriba la planeta Vegeta.

En un últim intent d'enfrontar-se a Freezer, fa saber a tot un grup de guerrers de l'espai reunits en una taverna que Freezer ha eliminat el seu esquadró i què han d'unir les seves forces per eliminar-lo. Però els altres Guerrers de l'Espai es posen a riure dient que està boig.

D'aquesta forma, Bardock, molt enrabiat, es llança a atacar a Freezer amb totes les seves forces. En Freezer s'assabenta que en Bardock es dirigeix cap a ell i envia 100 soldats per aturar-lo, però en Bardock els elimina a tots.

Quan en Bardock arriba davant d'en Freezer, li diu totes les veritats i prepara una bola d'energia per eliminar el tirà, però aquest no s'espanta i crea una Death Ball la qual llança contra el Planeta Vegeta destruint els seus soldats, en Bardock i el Planeta Vegeta. En Freezer comença a riure tractant-se per ell com un espectacle de focs artificials. Bardock, abans de morir, veu a en Goku lluitant contra en Freezer a Nàmek i somriu...

 

Li dóna tota la seva força just quan la nau de Goku parteix cap a la Terra. Quan el príncep Vegeta, ja acompanyat de Nappa, és informat de la destrucció del seu planeta provocada per una col·lisió d'un meteorit, que va ser inventat per Freezer, es queda com si no hagués passat res.

 

Mentre a la Terra, al bosc un nen plora i un senyor ancià de nom Son Gohan, recull el nen (un nen amb cua de mico) l'adopta i l'anomena Son Goku... Així comença la història de BOLA DE DRAC.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.