Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

El retorn de Bola de Drac Z al Super3!

L'aventura de la nostra vida amb Bola de Drac Z cada migdia a les 15:00 al Canal Super3!

 

El retorn de Bola de Drac Z al Super3!

 

El pròxim dimarts, 7 novembre, a les 15:00 s'emetrà l'últim episodi de Bola de Drac, el 153 titulat: "A les flames de l'infern" on podem assistir al matrimoni entre en Goku i la Xixi.

Però això no és tot; al acabar el darrer episodi, podrem veure la seva continuació amb l'episodi: "Apareix un mini Son Goku. Sóc en Son Gohan!", amb aquest primer episodi comença així: BOLA DE DRAC Z!!!!

Bola de Drac Z, és una sèrie de Akira Toriyama i produïda per la Toei Animation, formada per 291 episodis, i que continua la sèrie després de la seva primera part.

El retorn de Bola de Drac Z al Super3!

En aquesta segona sèrie descobrim el secret d'en Goku: el seu vertader nom és Kakarot i és un Guerrer de l'Espai (per això portava cua), provinent del planeta Vegeta; enviat a la Terra quan era un nadó.

Tot es descobreix perquè uns anys després de la derrota de Cor Petit Jr. al 23è Torneig de les Arts Marcials (on el guanyador va ser en Goku); en Goku i la Xixi viuen enamorats i contents, en una caseta al Mont Paoz; i han tingut un fill; en Son Gohan que porta el nom en honor a l'avi d'en Goku.

El retorn de Bola de Drac Z al Super3!

Però una misteriosa nau aterra a la Terra, d'on surt un jove amb cua que resulta ser, en Raditz, el germà d'en Goku que el ve a buscar per seguir amb la missió encomanada: conquerir més planetes.... Però en Goku i els seus amics, juntament amb en Cor Petit, no l'hi posaran les coses fàcils i hi hauran moltes sorpreses i cops d'escena.

Moltes aventures, cops d'escenes i sorpreses ens esperen a "Bola de Drac Z", formada per les següents sagues: Guerrers de l'Espai, Freezer, Garlick Jr., Androides, Cèl·lula i Monstre Bu.

El retorn de Bola de Drac Z al Super3!

Podem gaudir de la sèrie com mai l'havíem vist: amb una qualitat d'imatge brillant, conté les cortinetes originals emeses al Japó (que servien per anar i tornar de publicitat) i els openings: "Llum, foc, destrucció" (durant 199 episodis) i "We Gotta Power" (per la Saga Bu, durant 92 episodis), aquest últim emès en versió original subtitulat al català; i els endings: "Estic protegit per les estrelles" i "We were angels" (també en versió original subtitulada).

Malauradament, no gaudirem de l'opening francès "Son Gohan és el teu nom" (cantat per Manel Català), degut a que no és original japonès, encara que la recordem amb molt d'afecte.

També destacar la recuperació de les escenes censurades (no parlades) a la versió francesa que va emetre TV3-33- K3 als anys 90; i la inclusió dels títols dels episodis en japonès (que estaven inèdits en els primers 104 episodis de Bola de Drac Z).

El 

retorn de Bola de Drac Z al Super3!

La cita de dilluns a divendres a les 15:00 amb emissió de dos episodis diaris; al Canal Super3. Hem de destacar que fa molt de temps que no gaudim al complet de la saga Z, degut a que últimament només han reemès "Bola de Drac Z Kai" (sense saga Majin Bu) i "Bola de Drac GT".

El retorn de Bola de Drac Z al Super3!

Lluites, aventures i molta amistat son els ingredients de "Bola de Drac Z".

La llegenda d’en Goku i els seus amics, segueix ben viva; des de Boladedrac.cat demanem a TV3 que tornin a emetre la sèrie a les 21h per així fer possible, que els nens que van a les escoles a l'horari de tarda puguin gaudir també de la sèrie.

 

De moment no podrem gaudir de "Dragon Ball Super" en català, ja que Televisió de Catalunya no disposa dels drets ni hi ha doblatge en català; per fer pressió fa just un any vam obrir una petició al "Change.org" i us invitem a firmar-la i fer-ne ressò; ja portem més de 6.000 firmes.

No hi faltis!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 05/11/2017 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.