Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac GT el retorn al Super3!

Nous enemics, canvis de look i transformacions increïbles protagonitzen Bola de Drac GT. Viurem les noves aventures d'en Goku i companyia cada dia de dilluns a divendres a les 15:00 al Canal Super3!

 

Bola de Drac GT el retorn al Super3!

 

El pròxim divendres, 17 de març, torna Bola de Drac GT a les nostres pantalles.

En principi, al finalitzar la saga Cèl·lula, de la seva versió Kai, amb l'episodi 98 en que Trunks derrota als androides i Cèl·lula al futur havien d'emetre la Saga Majin Bu de "Bola de Drac Z Kai: Els capítols finals", 69 episodis que es van estrenar al 11 de gener del 2016; però per causes que es desconeixen no s'emetrà, de moment, donant pas a Bola de Drac GT.

Bola de Drac GT el retorn al Super3!

Bola de Drac GT, la vam veure per primer cop al Canal33 el 9 de febrer del 1999 i a la TV japonesa, Fuji TV, al 1996, amb grans índex d'audiència.

Aquesta saga, que havia de ser l'última del món màgic de les boles de drac, però que amb la creació de "Dragon Ball Super", queda com una història alternativa, està formada per 64 episodis dividits en quatre sagues: "Saga del viatge per l'espai a la recerca de les 7 boles d'estrella obscura", "Saga Baby", "Saga Súper A-17", "Saga dels Dracs malvats".

Bola de Drac GT el retorn al Super3!

La sèrie destaca per la seva apassionant banda sonora i les mítiques cançons; l'opening "Sempre em sento atret pel teu somriure" (amb canvi d'imatges en la primera saga i saga Baby) i quatre endings: "No estic sol", "Què no ho veus?", "Blue Velvet" i "La metralleta rovellada".

Bola de Drac GT el retorn al Super3!

Bola de Drac GT, comença amb la finalització de l'entrenament d'en Goku i de l'Ub al Palau Celestial d'en Dende.

En aquesta saga el nostre heroi, en Goku, per accident a causa d'un desig a Shenron per part del vell Pilaf, torna a ser petit, i ha d'anar a la recerca de les boles de drac, d'estrella negre, escampades per tot l'Univers, abans que la Terra exploti, té de temps límit un any.

Bola de Drac GT el retorn al Super3!

En aquest viatge ple de sorpreses a bord de la nau, Pop, creada per la Bulma; acompanyen a en Goku, la seva néta Pan, i en Trunks.

Nous enemics, canvis de look, transformacions increïbles i guinyos entranyables a "Bola de Drac" i "Bola de Drac Z" són els elements principals d'aquesta saga.

Bola de Drac GT el retorn al Super3!

La cita és de doble episodi diari, de dilluns a divendres a les 15:00 al Canal Super3.

Així que les aventures d'en Goku i els seus amics, continuen!

Els SuperGuerrers i tota la colla tornen a l'atac amb la missió de continuar protegint les nostres vides i el Planeta Terra, sou els millors!!!!

Bola de Drac GT el retorn al Super3!

De moment, TV3 ens ha comunicat que no poden emetre "Dragon Ball Super", ja que no tenen els drets ni està doblat al català, i de moment no hi ha intenció, però esperem que en un futur no molt llunyà, la podem gaudir també, als vespres.

Acompanya'ns en aquest fantàstic viatge plens d'emocions!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 14/03/2017 a les 18:30
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.