Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Reportatge de El Punt Avui+

Magnífic reportatge de "El Punt Avui+" sobre la tornada d'en Goku a Catalunya.

 

Notícia El Punt Avui

 

 

Aquí tenim el reportatge de Bola de Drac que ha publicat el diari El Punt Avui+ el diumenge 16 d'octubre de 2011. Consta de 4 pàgines i el podem veure dins del suplement Presència.

S'ens explica entre d'altres com Bola de Drac està arrelada a la nostra cultura catalana i que representa una icona de TV3. Ens informa que TV3 ha comprat la sèrie completa: Bola de Drac, Bola de Drac Z, Bola de Drac GT i Bola de Drac Z Kai. Trobem una entrevista a en Dani López, director del Canal 3XL què ens diu que la sèrie està triomfant, tant per televisió com per internet i moltes més coses. Trobem de la mateixa manera una entrevista a un dels creadors de BOLADEDRAC.CAT!

Aquest està escrit per la Gemma Busquets i és molt interessant i ara el podem veure des de la web gràcies a ella i al diari El Punt Avui+!

El podeu veure tot aquí sota i podeu anar canviant de pàgines gràcies a les fletxes a dalt a l'esquerra i AQUÍ el podeu veure en pantalla completa.

No us perdeu aquest magnífic reportatge de Bola de Drac!

 

 

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 20/10/2011 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.