Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Manga de Bola de Drac Super i tom 8

Aquest mes surten a la venda les novetats del manga de Bola de Drac Super en català. Les aventures més esperades veuran la llum el pròxim 27 de gener.

Manga de Bola de Drac Super i tom 8

 

Manga de Bola de Drac Super i tom 8

 

Aquest mes de gener està ple de novetats pel què fa el manga de Bola de Drac.

A continuació hi ha el resum de les noves aventures d’en Goku i els seus amics, encara inèdites a Televisió de Catalunya. Si us voleu esperar a veure-les per la televisió, no seguiu llegint.

Els propers llançaments de la mà de Planeta Comics pel 27 de gener:

Manga de Bola de Drac Super i tom 8

- Tom número 8 de Bola de Drac Super, titulat: “Rastres del desvetllament d'en Son Goku“, és el recopilatori dels números 36 a 40 de l'edició vermella.
Resum: El Torneig del Poder reuneix els guerrers més poderosos dels universos. La Kale, una guerrera de l'espai del sisè univers, es descontrola i comença a aniquilar els universos participants un rere l'altre. El setè univers, amb en Goku al capdavant, aspira a convertir-se en campió amb els sis lluitadors que li queden. Com acabarà aquesta lluita per la supervivència...!?
Nombre de pàgines: 200.
Al preu de 7,95€.

Manga de Bola de Drac Super i tom 8

- Número 254 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 43 de la sèrie Super.
En aquest número, el Torneig del Poder acaba amb un resultat d'allò més ajustat, i qui en decideix el resultat és, sorprenentment, l'A-17, que no era mort! El setè univers és el vencedor i l'onzè, amb en Jiren inclòs, ha de desaparèixer... però a l'A-17 se li acut una manera d'evitar aquesta trista conclusió.
Nombre de pàgines: 32.
Al preu de 2,95€.

Manga de Bola de Drac Super i tom 8

- Número 255 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac, número 44 de la sèrie Super.
En aquest número, la pau i la normalitat han tornat, però poc després en Goku i en Vegeta han d'interrompre un entrenament per evitar que uns éssers misteriosos s'enduguin en Bu. Al final són de la Patrulla Galàctica, i el volen perquè dins seu hi ha el poder del Gran Kaioshin, necessari per enfrontar-se a una nova amenaça!
Nombre de pàgines: 32.
Al preu de 2,95€.

Font: Planeta Comics.

No us ho perdeu. I fins aquí les novetats pel que fa el manga de Bola de Drac del mes de gener. Esperem que aviat puguem gaudir de les noves aventures d’en Goku i els seus amics pel Canal Super3!
Al febrer més, que serà un mes molt important per Bola de Drac, ja que el 15 de febrer de 2021 es celebren 31 anys de la primera emissió de Bola de Drac a TV3. Fins la propera noticia!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 22/01/2021 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.