Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Bola de Drac fa vibrar Barcelona. L'11 de maig ha tingut lloc un dels esdeveniments de l'any, el concert: "Dragon Ball Symphonic Adventure". Una nit màgica que demostra un cop més que Bola de Drac és un fenomen social i cultural únic.

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

 

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

 

L'El 11 de maig vam poder gaudir, alguns per 2a vegada i altres per primer cop, d'un màgic esdeveniment únic a tota Espanya, el concert: DRAGON BALL SYMPHONIC ADVENTURE, al Centre de Convencions Internacional del Fòrum de Barcelona (CCIB) a les 21h.

Aquest concert que ha estat organitzat per Oroneta Events, Overlook Events i amb la llicència oficial de la Toei Animation.

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Ambient al Centre de Convencions Internacional del Fòrum de Barcelona minuts abans de l'inici.

Les portes es van obrir a les 20h, a dins es respiraven aires boladedraquians, ja que hi havien diferents paradetes on es podien comprar marxantatge de "Bola de Drac" (com el programa del concert, tasses, motxilles i pòsters, DVDs i Blu-Rays de les pel·lícules i sèrie...), fer-se fotos als photocalls animats amb elements boladedraquians o amb els ninots de Goku, Vegeta i Broly de la pel.lícula: "Dragon Ball Super: Broly". Tampoc no hi han faltat fans disfressats de personatges o amb samarretes de la sèrie.

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Photocall de Kame Hame.

El pati de butaques de la sala del concert estava ocupada per 3.000 persones i ja fa dies que les entrades estaven venudes.

Sabíem que estava a punt de començar un esdeveniment màgic del que havíem de gaudir cada moment únic per fer-lo durar fins a l'eternitat.

A l'escenari estaven situats els músics de la Orquestra Simfònica del Vallés i sota la direcció d'Adrián Ronda, i de fons un gran teló per a la projecció d'imatges.

Ambient a l'auditori instants abans del concert.

El concert va començar amb una introducció de Manu Guerrero, director de Selecta Visión, que va presentar el concert i va desvelar la primera sorpresa: la presència a les butaques d'espectadors de Joan Sanz (el Vegeta català) i de Jordi Vila (cantant de l'opening en català i castellà de Bola de Drac i veu catalana del Bu grassonet i Dodoria, malauradament ja retirat-jubilat per temes de salut) donant la benvinguda als espectadors.

La música orquestral va començar a tocar i a escena va entrar el cantant japonès original de la sèrie, Hiroki Takahashi, que va delectar als assistents amb l'opening japonès de Bola de Drac: "Makafushigi Adventure" (Anem a buscar la bola del drac) que és el cantant original d'aquest opening.

A continuació els músics tocaven les principals bandes sonores de les sagues de la sèrie. Al teló de fons podíem gaudir i admirar escenes de diferents sagues de Bola de Drac. Destacar que la fantàstica Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per l'Adrián Ronda va clavar a la perfecció totes i cadascuna de les bandes sonores que tocaven, realment semblava que la música sortia de la pantalla. Era impossible no estar tot el concert amb la pell de gallina al sentir la música de la nostra vida.

El concert estava dividit en dues parts: la primera amb cançons i músiques de les sagues de "Bola de Drac" (de 21:00 a 22:30) i la segona de "Bola de Drac Z" (de 23:00 a 00:30) amb una pausa entremig per fer un riu, beure, menjar i assimilar el que s'havia viscut a la primera part.

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Magnífica interpretació Orquestra Simfònica del Vallès.

En Hiroki Takahashi anava interpretant acompanyat per l'orquestra d'algunes de les cançons més conegudes de la sèrie, sempre en japonès.
De Bola de Drac va cantar: "Makafushigi Adventure" (Anem a buscar la bola del drac), "Mesaze Tenkaichi" (El millor del món), i per concloure la primera part, ni més ni menys que "Dragon Ball Densetsu" (Bola de Drac, la força).
De Bola de Drac Z ens va delectar amb el famós "Cha-la Head-Cha-La" (Llum, foc, destrucció - Opening de Bola de Drac Z), "Unei no hi - Tamashii vs Tamashii" (Un ocell se'n va volant) i "We Gotta Power" g(Opening de la saga Bu de Bola de Drac Z).

El concert va acabar amb el comiat dels personatges de la sèrie a l'últim Torneig del final de "Bola de Drac Z" on Goku s'acomiada de tots i marxa a entrenar a l’Ub, la reencarnació del Monstre Bu. A molts se’ns va escapar alguna llagrimeta i ens vam emocionar amb aquest moment de la sèrie.

A continuació, va fer acte de presència, de nou, el Hiroki Takahashi, per tornar a interpretar els openings com ho va fer al març del 2018. Però ningú tenia el presagi del que anava a passar a l'escenari, ni en Trunks del Futur ho hagués pogut pronosticar, ni cap Déu de la Destrucció com en Beerus, ni en Dende i ni tant sols en Kaito... En Hiroki va cridar a l'escenari ni més ni menys que el seu homònim català, en Jordi Vila, per interpretar junts (mig en català i japonès) l'opening "Anem a buscar la bola del drac" (Makagafushi Adventure). Ningú podia imaginar el que s'estava vivint a l'escenari, tothom amb la pell de gallina, emocionada, cantant i immortalitzant amb els mòbils i càmeres aquest màgic i únic moment....

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019 Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Uns servidors a la sessió de firmes amb Hiroki Takahashi.

Al finalitzar el concert, entre crits, elogis i aplaudiments va començar la sessió de signatures de Hiroki Takahashi i Joan Sanz. Només els que tenien entrada Vip i uns servidors, vam poder obtenir la signatura al programa del concert i una foto amb el cantant i actor de doblatge. Vam poder felicitar-lo en persona per l'actuació i saludar-lo.

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Uns servidors a la sessió de firmes amb En Joan.

Va ser una nit màgica i molt feliç, quatre hores d'emocions que no es poden descriure amb paraules i que només es pot viure en directe!

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Autògraf de Hiroki Takahashi en el programa del concert.

Volem donar, de nou les gràcies als organitzadors d'Oroneta Events, per donar-nos les tres invitacions pel concert i fer-nos conèixer a l'Hiroki Takahashi.
És sens dubte un dia que no oblidarem mai i amb el què viurem per sempre.

Felicitar des d'aquí, a tots els membres de l'Orquestra Simfònica del Vallès i al seu director Adrián Ronda; i a Hiroki Takahashi per aquest màgic espectacle, que serà difícil d'oblidar!

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Autògraf de Hiroki Takahashi.

Malauradament el pròxim any, el concert "Dragon Ball Symphonic Adventure", no estarà a Barcelona, sinó que se’n va a la capital, Madrid per fer vibrar també al públic de tota Espanya. Segur que serà tot un èxit.

Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona 2019

Invitacions per assistir al concert.

La repercussió ha sigut tan gran que en el Telenotícies Migdia de TV3 del 12 de maig han fet un ampli reportatge de l’esdeveniment i que a continuació podem veure:

Novament aquest concert demostra que Bola de Drac traspassa pantalles, barreres generacionals i tot lo imaginable i que és un fenomen únic en el món.
El què ha passat la nit de l’11 de maig ha sigut molt gran, els organitzadors i el públic vivint i compartint aquestes emocions úniques hem fet encara més gran el fenomen de Bola de Drac.
Però destacar a més que Bola de Drac en català és un fenomen social i cultural molt potent a Catalunya.

Això demostra que Bola de Drac és un autèntic fenomen de masses i que és un mite que mai morirà.

A continuació us deixem amb moments molt emocionants del concert.

 

 

 

(Font d'alguns dels vídeos del concert: Canal de YouTube Furzut i El Tauren Humilde.)

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 24/05/2019 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.