Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z irromp al Super3!

Aviat viurem l'aventura de la nostra vida amb Bola de Drac Z cada migdia a les 14:45 al Canal Super3!

Bola de Drac Z irromp al Super3!

 

Bola de Drac Z irromp al Super3!

 

El pròxim 19 de desembre, s'emetrà l'últim episodi de Bola de Drac GT, en la qual en Goku s'acomiada de tots nosaltres, deixant la pau de la Terra en mans del seu descendent, Goku Jr (net de la Pan) i de Vegeta Jr; un episodi força emotiu, en el qual no faltarà una caixa de cleenex.

Però no hem d'estar tristos, perquè seguidament s’emetrà el primer episodi de "Bola de Drac Z", en el qual arrenca la història amb les aventures del primogènit d'en Goku, en Son Gohan. I no serà la seva versió KAI, sinó l'original amb el mític opening "Llum, foc, destrucció" cantat pel fantàstic Manel Català.

Bola de Drac Z irromp al Super3!

Bola de Drac Z, és la continuació de les aventures d'en Goku, després de derrotar el fill de Satanàs Cor Petit, en Cor Petit Jr; i un cop casats en Goku i la Xixi.

En aquesta segona etapa descobrim el secret d'en Goku: el seu vertader nom és Kakarot i és un Guerrer de l’Espai (per això portava cua), provinent del planeta Vegeta; enviat a la Terra quan era només un nadó (fill d'en Bardock, un Guerrer de l'Espai de raça inferior).

Bola de Drac Z irromp al Super3!

Tot es descobreix perquè uns anys després de la derrota de Cor Petit Jr al 23è Torneig de les Arts Marcials; en Goku i la Xixi viuen enamorats i contents, en una caseta al Mont Paoz; i han tingut un fill; en Son Gohan que porta el nom en honor a l'avi d'en Goku.

Tot començarà, amb l'arribada d’ una misteriosa nau a la Terra, d'on surt un jove amb cua que resulta ser, en Raditz, el germà d'en Goku. El misteriós Raditz ve a buscar a en Goku per seguir amb la missió encomanada: conquerir més planetes i vendre'ls al millor postor, i sabrem més coses sobre el passat del nostre heroi.

A més, a la colla d'amics d'en Goku, és sumarà en Son Gohan, el fill d'en Goku que va néixer després dels esdeveniments del final de "Bola de Drac" i que tindrà un rol important en tot Bola de Drac Z.

Moltes aventures, cops d'escenes i sorpreses ens esperen a "Bola de Drac Z".

Bola de Drac Z irromp al Super3!

La sèrie, està formada per 291 episodis, estructurada en les següents sagues: Guerrers de l’Espai, Freezer, Garlick Jr., Androides, Cèl·lula i Monstre Bu.

En aquesta emissió, la veurem amb una qualitat d’imatge brillant, podrem gaudir de gran part de les escenes que es van censurar a la versió francesa en els primers 105 capítols, que va emetre TV3/33/K3 durant els anys 90; també veurem les cortinetes originals (eyecatchs) que s'utilitzen al Japó per anar i tornar de la pausa publicitària; també podrem veure els títols dels capítols escrits en japonès i doblats al català pel narrador, Enric Isasi- Isasmendi.

Bola de Drac Z irromp al Super3!

Malauradament, no podem tornar a gaudir de l'opening que va acompanyar els primers 105 episodis de Bola de Drac Z, titulada "Bola de Drac Z: Son Gohan és el teu nom", cantat pel Manel Català; no ho veurem perquè es tracta d'un opening francès, i des del capítol 1 fins al 199 s'emetrà l'opening "Llum, foc, destrucció" amb les seves tres versions, ja que és l'opening original.

A partir de l'episodi 200, amb la Saga del Monstre Bu, tindrem nou opening, "We Gotta Power" i ending: "We were angels", ambdós inèdits fins a la tornada de la sèrie, al 2012 al desaparegut Canal 3XL, i que s’emeten en original japonès amb subtítols en català.

Escoltarem una banda sonora que ens farà vibrar i que ens posarà la pell de gallina des dels primers instants del primer episodi.

Estem convençuts que en Goku juntament amb els seus amics, seran capaços de protegir-nos a tots i salvar la Terra de tots els perills.

Preparem-nos per viure l'aventura més emocionant de la nostra vida.

Bola de Drac Z irromp al Super3!

La cita de dilluns a divendres, a les 14:45 (amb doble episodi diari) al canal Super3. Durant aquestes vacances de Nadal, la sèrie farà vacances i tornarà el 8 de gener a l'horari de les 15:15 (amb doble episodi diari).

Bola de Drac Z irromp al Super3!

Aquest és un gran regal de Nadal, torna Bola de Drac Z. Esperem que aviat, també podem gaudir de la nova sèrie de "Bola de Drac Súper" en català. Per això, us demanem que signeu i compartiu el nostre change.org.

 

Els nostres herois tornen al Canal Super3!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 16/12/2018 a les 00:02
comentaris
SergiMS
17 de Desembre, 2018
Geniaaal!!! No haurien de deixar d'emetre-la mai. Que portin Super ja!!! Que comprin els drets ja!!!
Sergi
17 de Desembre, 2018
No deixeu de emetre-les!!!molt bé per la part que os toca Felicitats!!
Ricard
19 de Desembre, 2018
Bola de drac en català ara I sempre.😍😍
SILVIA
28 de Desembre, 2018
Doncs jo dec ser una fan molt particular, perquè em fa molta més il.lusió veure i viure la sèrie original mil cops (no me'n canso mai i sempre m'emociona com el 1r dia) que no pas esperar el super. De fet, a mi el super no em diu res. Evidentment si el fan el miraré i segurament m'encantarà, però sóc una fan diguem clàssica, m'agrada la sèrie tal qual l'he viscut des de petita sense kais, i sense supers. QUINA EMOCIÓ TORNAR A VEURE LA Z!!!
Joan
07 de Gener, 2019
Bola de drac super en catala t’esperem impasients
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.