Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Super

S'estrena la continuació de Bola de Drac Z: "Dragon Ball Super"!

 

Dragon Ball Super

 

El pròxim diumenge, 5 de juliol, s'estrena a la TV japonesa la continuació de "Bola de Drac Z" titulada: "Dragon Ball Super".

La nova sèrie, dirigida i amb guió d'Akira Toriyama i manga dibuixat per Toyotaro, segueix la història un any després de la derrota del pèrfid MajinBu, culminant amb les dues últimes pel·lícules de Bola de Drac Z: "Kami to Kami" (La Batalla dels Déus) i "Fukkatsu no F" (La resurrecció de Frezeer).

Dragon Ball Super

A "Dragon Ball Super", els nostres amics viuran noves aventures, i coneixerem més detalls sobre el Déu Bills i el seu mestre Whis, com també ens presentaran nous personatges relacionats amb aquest Déu gat.

Per tant en aquests primers episodis haurem de veure com en Table, el germà de Vegeta, arriba a la Terra i coneix els nostres amics... Veurem més moments de "Battle of Gods" i veurem el naixement de la petita Pan, filla d'en Gohan i de la Vídel; o de la Bra, la filla d'en Vegeta i Bulma...

Dragon Ball Super

El primer episodi es dirà: “Per a qui serà el premi per la pau, de 100 milions de zennis!?" i fins i tot veurem a en Vegeta mantenint la promesa feta al petit Trunks (si li donava un cop de puny, el portaria als gronxadors) portant-lo al parc infantil...

La promesa mantinguda per Vegeta a Trunks, la veurem al segon episodi, titulat: "De camí cap al parc d'atraccions promès! En Vegeta viatja en família!?"
En aquest episodi veurem com els nostres amics gaudeixen d'un dia distret i emotiu...

Un capítol molt bo, perquè te relació amb un moment de la saga MajinBu.

Dragon Ball Super

Nous personatges, món paral·lels, lluites, humor, son les dosis que veurem a "Dragon Ball Super".

La banda sonora (no les cançons dels openings i endings) estarà a les mans de Norihito Sumitomo, qui ja ha realitzat la BGM de "La Batalla dels Déus", "Fukkatsu no F." i la saga de MajinBu de "Dragon Ball Kai".

Dragon Ball Super

La cita, cada diumenge a les 9h del matí al Canal Fuji TV.

Es tenen previstos emetre, en principi, i segons acceptació de l'audiència 100 episodis, que pot anar en augment segons l'èxit.

Dragon Ball Super

De moment cap cadena espanyola (entre elles TV3) s'ha fet amb les llicències d'aquesta nova sèrie, però Llatinomèrica és un dels primers països fora del Japó, que ha negociat els drets d'emissió i serà distribuïda per Fox.

Esperem que TV3 compri les llicències de "Dragon Ball Super" juntament amb la saga MajinBu de "Dragon Ball Kai" (que va acabar-se el passat diumenge al Canal Fuji TV). Que es dobli al català (incloent els openings i endings) respectant al màxim les veus dels personatges de la saga del Monstre Bu de Bola de Drac Z i que deixin els crits japonesos, que són claus en el doblatge de "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac GT" a Televisió de Catalunya.

A continuació tenim el primer i el segon tràiler de "Dragon Ball Super":

I ara podem gaudir de l'espectacular opening de "Dragon Ball Super"!

Aquest és el preciós ending de "Dragon Ball Super"! Sens dubte ens esperen grans emocions amb la continuació de la nostra estimada sèrie!

Per últim, volem fer una petició a la Toei Animation: que no facin una versió internacional de "Dragon Ball Super" amb els openings i endings diferents als originals japonesos.
Volem la sèrie que s'emet a Fuji TV, tots els diumenges.

"Fukkatsu no F." i "Dragon Ball Super" son les novetats d'aquest 2015, amb això es demostra que la nostra estimada sèrie està més viva que mai.

Estem convençuts que "Dragon Ball Super" serà tot un èxit.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 05/07/2015 a les 08:00
comentaris
José Manuel Iglesias
05 de Juliol, 2015
Quina pasada! a veure quan arriba aqui...
Elisabet Juanals Garcia
06 de Juliol, 2015
Mola Molt! a veure si arriba al canal SUPER3.
David H
06 de Juliol, 2015
Ja era hora! Torna Bola de drac i en català!!
Oriol Canal Horta
08 de Juliol, 2015
A mi m agrada molt bola de drac la meva serie preferida i m agradaria molt que es fes en català dragon ball super. Soc el fan num 1 de bola de drac en català.
Roger
09 de Juliol, 2015
Buà!!! Quina emoció, esperem que es pugui emetre en català a TV3!!!!! Visca!!!!
marti ferrarons
15 d'Octubre, 2015
quina pasada vull k torni la serie amb nous episodis. soc fan des k tinc 4 anys i no em vull perdre aquesta reestrena
Sergi
21 d'Octubre, 2015
Bua bola de drac super.. estic impacient
Marc Rams
25 d'Abril, 2016
Esperem que TV3 es faci amb les llicències i podem gaudir de bola de drac super en català!!! Quines ganes!! Salut!
Ronin
13 de Setembre, 2016
Aveure si els tenim aqui yaa!!!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.