Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

L'estrena de la nova pel·lícula de Bola de Drac Z: “La Resurrecció d’en Freezer” al Festival de Cinema de Sitges provoca l'esclat d'emoció i entusiasme dels assistents. Aquest gran esdeveniment i el seu èxit demostra que el fenomen “Bola de Drac“ viurà per sempre.

 

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

 

Aquest mes d’octubre s'ha celebrat la 48ª edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

En aquesta nova edició de cinema de terror i fantàstic, com és habitual en els últims anys, hi ha una secció dedicada al cinema d’animació: Anima’t.

Aquest any 2015, dins aquest apartat s'ha projectat, la pel·lícula: “Bola de Drac Z: La Resurrecció d’en Freezer”.
La cita va ser a l’auditori del Festival, el passat 17 d’octubre del 2015 a les 13h.
El preu de l’entrada era de 9 €.

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

Festival de Cinema de Sitges - Hotel Melià Sitges on té lloc l'esdeveniment.

Durant els dies previs a la projecció, s'ha respirat a les xarxes socials una gran eufòria i expectació, ja que aquesta era la primera oportunitat de veure la nova pel·lícula de Bola de Drac Z, abans de veure-la als cinemes.

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

Una petita part de la cua per veure la pel·lícula.

Des de primera hora del matí, els fans de les aventures d’en Goku i la seva colla, ja feien cua per poder entrar a veure l’esperada pel·lícula; moltes d’aquestes persones anaven amb samarretes dels protagonistes de la sèrie, alguns rebien homenatge al malvat Freezer, portant alguna vestimenta d’ella, altres anaven amb scouters dels Guerrers de l’Espai.

Destacar la presència de molts nens, que anaven a veure la pel·lícula amb els seus pares (fans de la sèrie) o avis.

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

Auditori on es projecta la pel·lícula.

Tant a la cua com a l’interior es respirava aire boladedraquià. A l’interior de l’Hotel Melià, on es realitza el Festival, hi havia molts cartells sobre la pel·lícula, els diaris sobre el Festival de Cinema, anunciaven i parlaven en primera plana de la pel·lícula, i fins i tot als taulells es podien trobar flyers de “Dragon Ball Z: La Resurrecció de F.”

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

Ambient a l'Auditori instants abans de l'estrena de la pel·lícula.

La pel·lícula, va començar entre aplaudiments, a les 13 hores, i es va projectar en versió original japonesa subtitulada al castellà i anglès.

La gent mirava molt emocionada el film, els crits d'eufòria van començar amb l'aparició del logo de la Toei Animation i encara més al escoltar el “Chala Head Chala“ amb les lletres de “Dragon Ball Z“. Molts aplaudien durant els millors moments de la projecció, era impressionant veure a tanta gent unida mirant un llargmetratge de “Bola de Drac” a la gran pantalla.

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

Les persones tenim la necessitat de compartir i es va demostrar un cop més durant la projecció on hi va haver una comunió de sensacions i emocions que tots els assistents compartien.

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

A "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F.", en Sorbet, un soldat de l'exèrcit del tirà derrotat per en Goku i Trunks del Futur; gràcies a l'ajuda de Pilaf i els seus esbirros (Mai i Shu) uneix les set boles de drac i invoca al Drac Xeron i li demana que el malvat Freezer torni a la vida.
El Drac diví els hi concedeix el desig i el Governador Freezer torna a la Terra per venjar-se d'en Goku...

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

Aconseguiran els nostres amics, defendre la Terra d'aquesta nova i terrible amenaça?
No us explicarem la pel·lícula! S'ha de veure i gaudir!

Noves transformacions, canvis de look, lluites i moltes emocions son els ingredients d'aquesta meravellosa pel·lícula.
A nosaltres ens encanta, la qualitat d'animació és brutal i respira esperit “Bola de Drac Z“.

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

A la sortida de la pel·lícula vam poder entrevistar a algunes persones que van assistir a la projecció.

La Paula ens va dir: “Vaig sortir amb les llàgrimes als ulls, era el primer cop que la veia, em va agradar moltíssim. Estic molt emocionada, no tinc paraules per descriure-la! Impressionant!”

En David: “M’esperava més, però ha estat molt millor que l’anterior, això si!”.

En Jaime: “Molt bona, la pel·li. M’ha sobtat molt el misteriós Jaco.... Potser que darrere aquest personatge enigmàtic, s’amaguin els trapelles de Son Goten i Trunks?”

Nacho de 6 anys ens va dir: “Me ha gustado mucho. Yo de grande quiero ser como Goku con el pelo azul y quiero salvar a la gente”.

En canvi Salvador comenta: “La pel·lícula està ben feta; però és molt millor Goku en quart nivell que el SuperGuerrer Déu”.

En Sergi: “No he vist la Lluita dels Déus, i no entenc massa bé quin son aquests nous personatges, crec que abans de veure-la als cinemes en català hauré de repassar l’anterior pel·lícula; me la compraré al Saló del Manga en Bluray i així em posaré al dia de tot. Però, només puc dic Uauuuu”

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

Ambient agradable i festiu a la sortida.

Tot i així hem de destacar que la sala estava plena, i que va ser una de les pel·lícules amb més entrades venudes del Festival.
La sessió d'aquest mític film ha obtingut un 80% de l'aforament, ocupant 900 butaques de l'Auditori del Festival (l'aforament és de 1086).

Bola de Drac al Festival de Sitges 2015

Centenars de fans i seguidors contents després de veure “La Resurrecció d’en Freezer”.

També hem pogut entrevistar a l'Àngel Sala, director del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, que ens va explicar algunes coses sobre “Dragon Ball Z: Resurrection F.”.
Volem donar les gràcies a l'Àngel Sala per la seva col·laboració i el seu temps dedicat i als organitzadors del Festival per convidar-nos com acreditats de premsa.
A continuació podeu veure l'entrevista completa.

La propera cita, el pròxim 6 de novembre als cinemes, on podem gaudir de la pel·lícula en versió catalana i castellana. La pel·lícula estarà als cinemes del 6 al 8 de novembre. No t’ho perdis per res del món!

“Dragon Ball Z: Fukkatsu no F” ja ha estat estrenada als cinemes d'arreu del món entre elles, Itàlia, el passat mes de setembre, amb gran èxit de públic; i que en aquest mateix país s'editarà en DvD i Bluray amb més de 50 minuts de continguts extres, i sortirà a la venda en terres italianes; el pròxim 20 d' octubre.

En Freezer ha tornat a la vida, tots nosaltres estem en perill..., però tenim en Goku i els nostres amics per defensar-nos!!!!

La nova pel·lícula de La Resurrecció d'en Freezer, l'ambient festiu de l'esdeveniment i l'entusiasme de tots els fans i seguidors demostra que el fenomen Bola de Drac és més viu que mai i que viurà per sempre.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 27/10/2015 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.