Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball The Legend FF

El fenomen social de Bola de Drac està en plena ebullició i creix dia rere dia. La nova prova és el Fan Film català Dragon Ball The Legend, que promet ser espectacular.

 

Dragon Ball The Legend FF

 

Fa uns mesos us vam donar a conèixer el projecte de pel·lícula d'actors reals realitzada per fans catalans de Bola de Drac.

El projecte Dragon Ball The Legend segueix en marxa, actualment es treballa en un nou estil molt més adult i més realista. El nou equip format per Yago Borrell i David Cañete amb la col·laboració de l’Albert Rubinat, està treballant actualment en trobar a tots els actors que formaran part d’aquesta nova proposta.

El projecte com tots els projectes que precisen de pressupostos elevats avui dia, començarà amb el rodatge d’un tràiler que no té res a veure amb el que ja vam veure anteriorment.
Si bé, aquell era més un Teaser i exhibia un aspecte més còmic i més divertit, aquest serà completament diferent, sense perdre en cap moment l’essència de la sèrie original. El tràiler serà molt “èpic” i podrem veure personatges de la talla d’en Bardock o en Freezer.

Dragon Ball The Legend FF

El nou projecte creixerà i ja no es tractarà només d'una pel·lícula, sinó que pretén ser una “web sèrie”. Si s’aconsegueix el pressupost per a fer el primer capítol, tots els seguidors del projecte podran gaudir de les aventures del petit Son Goku fins que aquest esdevé un adolescent i s’enfronta al malvat Satanàs Cor Petit.

Molt aviat us explicarem definitivament l'arc argumental que tindrà el projecte Dragon Ball The Legend i que serà molt fidel a l'essència de Bola de Drac.

Estigueu atents, us mantindrem informats d'aquest projecte que ens deixarà bocabadats i que promet un resultat espectacular.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 26/04/2014 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.