Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

El retorn de Bola de Drac GT al Super3!

Nous personatges, nous canvis de looks i transformacions són els ingredients de Bola de Drac GT. Viurem les noves aventures d'en Goku i companyia cada dia de dilluns a divendres a les 15:00 al Canal Super3!

 

El retorn de Bola de Drac GT al Super3

 

El pròxim 4 de novembre acomiadarem a les 15:00 "Bola de Drac Z", amb l'emissió del seu últim episodi, el 291 titulat: "En Goku té un gran somni i un cop més ho deixa tot i se'n va!"; un capítol força emotiu.

El retorn de Bola de Drac GT al Super3

A continuació, a les 15:25 s'emetrà el primer episodi de "Bola de Drac GT" que porta com a títol: "Aparició d'unes misterioses boles de drac. En Goku s'ha fet petit.".

"Bola de Drac GT" es va estrenar per primer cop al Canal33 el 9 de febrer de 1999.

El retorn de Bola de Drac GT al Super3

Està formada per 64 episodis i per quatre sagues: "En busca de les boles de drac d'estrella negra" o "Saga Viatge per l'Espai", "Saga d'en Baby", "Saga Súper A-17", "Saga dels Dracs malvats". La història arranca 10 anys després de la derrota del Monstre Bu. En Pilaf aconsegueix trobar les boles de drac i converteix a en Goku en un nen. Aquestes boles de drac són diferents, són d'estrella negra i un cop demanat el desig s'escampen per tot l'univers i han de ser recuperades en un any o, el Planeta Terra serà destruït.
Els nostres amics hauran de recuperar-les i no serà gaire fàcil!

El retorn de Bola de Drac GT al Super3

La nova part de la sèrie té una gran banda sonora que podrem sentir en els diferents openings i endings en català. Sentirem l'opening "Sempre em sento atret pel teu somriure" (amb canvi d'imatges segons la saga) i quatre endings: "No estic sol", "Què no ho veus?", "Blue Velvet" i "La metralleta rovellada".

Com ja hem vist en aquesta nova etapa de la sèrie, gaudirem també de Bola de Drac GT amb una qualitat d'imatge insuperable, com si fos HD i naturalment veurem les cortinetes que apareixen a mig episodi i que aniran canviant a mida que avancin les sagues.

Però hi ha una novetat, a Bola de Drac GT es podrà escoltar també en versió original amb el sistema dual.

El retorn de Bola de Drac GT al Super3

Nous personatges, nous canvis de looks i transformacions són els ingredients d'aquesta sèrie creada per Toei Animation al 1996 i només per emissió televisiva (sense edició en format manga).

Des d'aquest 2015 que es va estrenar la nova sèrie: "Dragon Ball Super" (continuació de la saga Z), la sèrie de Bola de Drac GT ha quedat com una història alternativa.

S'emetrà de dilluns a divendres, de 15:00 a 15:55 aproximadament, amb doble episodi, al Canal Super3.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 02/11/2016 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.