Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Super3!

L'autèntic Bola de Drac, on comença tot, ara la podem viure com mai cada vespre a les 20h55 al Canal Super3!

 

Bola de Drac al Super3

 

Aquest dijous 17 d'abril ens acomiadem de "Bola de Drac GT", però no totes les notícies són dolentes, ja que el 18 d'abril torna "Bola de Drac", en Goku petit. La llegenda torna a començar des del primer capítol.

Bola de Drac al Super3

Gaudirem de la màgia dels inicis, on en Goku, un nen innocent que viu a la muntanya, educat de forma gairebé salvatge coneix a la Bulma, una noia de ciutat que està buscant les boles de drac. Segons diu la llegenda, qui aconsegueixi reunir les set boles de drac despertarà el Drac Xeron del son mil·lenari i li concedirà qualsevol desig.

Així, en Goku, la Bulma i d'altres amics s'endinsaran en una aventura fantàstica en un món de llegenda en la que hauran de fer front a molts perills i enemics.

Bola de Drac al Super3

Aquesta primera part de les aventures d'en Goku és la més genuïna i estimada, és plena d'acció i humor. Tornarem a veure en Goku volar amb el Núvol Kinton, l'entrenament amb el Follet Tortuga, els emocionants combats en les diferents edicions del Torneig de les Arts Marcials i molt més.

Bola de Drac al Super3

En aquesta emissió veurem els títols escrits en japonès i amb la veu catalana del narrador, Enric Isasi (que abans a la versió francesa que vam veure per TV3-33 als anys 90 no hi eren) i que ha estat doblat fa poc per aquesta nova etapa Bola de Drac.

Bola de Drac al Super3

També gaudirem dels openings i endings inèdits (que tampoc vam veure als anys 90) i que aniran canviant a mida que vagi avançant la sèrie.

S'incorporaran des del primer capítol les caretes d'entrada i sortida a mig capítol, en forma d'animacions breus.

Bola de Drac al Super3

Una de les qüestions molt demanades és la censura. S'han pogut recuperar gairebé totes les escenes censurades de la versió que provenia de França, a excepció de les que necessiten doblatge.

Encara hi ha més, i és que gaudirem de Bola de Drac amb una qualitat d'imatge sorprenent i remasteritzada.

Bola de Drac al Super3

I després de "Bola de Drac" tindrem "Bola de Drac Z" (291 episodis) i "Bola de Drac GT" (64 episodis).

Això significa que tindrem "Bola de Drac" per una llarga temporada!

Qui es va perdre la tornada de Bola de Drac ara tindrà l'oportunitat de viure-la, gaudir-la i emocionar- se! I pels que ja la vam veure, la reviurem!

Viurem Bola de Drac com mai l'hem viscut!

Bola de Drac al Super3

Bola de Drac s'emetrà de dilluns a divendres a les 20:55 i els caps de setmana a les 21:05 al Canal Super3! Excepcionalment per Setmana Santa i fins el 21 d'abril s'emetran dos episodis cada vespre.

Bola de Drac ha tornat a casa nostra, al Super3!

Ja ho sabem, cada vespre tenim una cita amb en Goku al Canal Super3! Que no hi falti ningú!

L'aventura comença ara!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 16/04/2014 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.