Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Torna Dragon Ball Symphonic Adventure

Dragon Ball Symphonic Adventure torna a Barcelona. El pròxim 11 de maig tindrà lloc un gran esdeveniment, el concert Dragon Ball Symphonic Adventure.

Torna Dragon Ball Symphonic Adventure

 

Torna Dragon Ball Symphonic Adventure

 

El pròxim 11 de maig podem tornar a reviure el mític concert: DRAGON BALL SYMPHONIC ADVENTURE, al Centre de Convencions Internacional del Fòrum de Barcelona (CCIB) a les 21h.

Aquest concert que és produït per Overlook Events i Oroneta Events i compta amb la llicència de Toei Animation, serà com el què vam poder viure el passat 3 de març de 2018.

És un concert únic a tota Espanya, que farà vibrar i emocionar a tot el públic seguidor i fan de la sèrie.

En aquest concert oficial de Bola de Drac i Bola de Drac Z, una orquestra interpretarà la música de les dues parts de la sèrie mentre es projecten en una pantalla gegant les imatges de la sèrie. A més de gaudir d'un espectacle de so i llums, el cantant original japonès de Bola de Drac, Hiroki Takahashi, interpretarà alguns dels temes més mítics de la sèrie.

És un esdeveniment molt emocionant!!! Aquí podeu consultar-lo: Esdeveniment Dragon Ball Symphonic Adventure.

Podeu comprar les entrades a la següent pàgina: Eventbrite.

El proper 3 de juliol ja podem trobar disponibles per comprar les entrades a aquest imperdible concert amb moltes ofertes com per exemple: un 15% de descompte durant les primeres 24 hores. Qui opti per Entrada VIP podrà conèixer a Hiroki Takahashi en persona, ja que després del concert el cantant oferirà en exclusiva als que posseeixin aquesta entrada una sessió d'autògrafs i fotografies que només podran gaudir aquells que la comprin. A més inclou una de les millors butaques per veure el concert i el programa exclusiu del mateix a tot color (de pagament per a la resta d'entrades).

Qui no hagi pogut gaudir del concert el passat més de març o vulgui repetir, ara en té l'oportunitat.

Per ser conscients del que els espera allà, l'espectacularitat d'aquest esdeveniment amb l'orquestra, el cantant..., els fans de la sèrie ho gaudirem molt. Per això volem que veieu aquest vídeo, per fer un tastet del que ens espera:

Com vam comentar en el Reportatge Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona, Oroneta Events va comentar en el seu Facebook: "Volveremos pronto, os lo prometemos.", "Con este poder y esta fuerza de combate del público quizá tengamos que volver..." i en una conversa mantinguda amb ells ens van comentar que: "Per ells, estarien encantats de fer-lo de nou".

Estigueu atents i atentes a les nostres vies d'informació: Facebook i web www.boladedrac.cat, ja que us mantindrem informats de tot lo relacionat amb aquest màgic concert.

Comença el compte enrera: falta menys d'un any!!!

No us ho perdeu, vivim en directe les mítiques bandes sonores de la nostra estimada, Bola de Drac!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 30/06/2018 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.