Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Super: Super Hero

Les primeres imatges dels personatges, alguns paisatges i decorats i el paper d'Akira Toriyama són les últimes novetats de la nova pel·lícula de Bola de Drac: Dragon Ball Super: Super Hero.

Dragon Ball Super: Super Hero

 

Dragon Ball Super: Super Hero

 

Com ja vam anunciar a la publicació del nostre Facebook, el 8 de maig, i vam confirmar el 9 de maig, coincidint amb el "Dia d'en Goku", hi haurà una nova pel·lícula de Bola de Drac que veurà la llum el proper 2022.

El divendres 23 de juliol, a la convenció "Comic-Con@Home 2021" de Sant Diego s'ha fet la presentació de la propera pel·lícula de Bola de Drac, que es dirà oficialment "Dragon Ball Super: Super Hero", que en català serà "Bola de Drac Súper - Súper Heroi", casualitats de la vida, títol molt semblant a la cançó "Ets un heroi" de la pel·lícula de "Bola de Drac Z: Lluita entre Guerrers de força il·limitada". El títol reflecteix la idea de que hi hagi molta presència del concepte de "superheroi".

Aquest esdeveniment ha compartit per primera vegada algunes imatges i anècdotes amb varis convidats: Masako Nozawa (Veu d'en Goku en japonès), Akio Iyoku (productor executiu de Dragon Ball i editor d'Akira Toriyama), Norihiro Hayashida (productor d'animació televisiva i pel·lícules de Dragon Ball Super) i Hironobu Kageyama (Cantant d'algunes cançons de Dragon Ball Z).

En el primer teaser, que veurem més endavant, sembla ser que aquesta pel·lícula tindrà CGI. En aquest veiem que en Goku fa una sèrie de moviments i tècniques de lluita molt semblants als del primer teaser de "Dragon Ball Super: Broly", amb la diferència que aquí es veu amb CGI.
No obstant l'equip de producció explica que no es tracta d'una escena de la pel·lícula, sinó d'una demostració del que veurem.
S'utilitzaran múltiples tecnologies per fer que les expressions i moviments siguin més fluids.
Això coincideix amb les paraules d'Akira Toriyama amb el primer missatge oficial de la nova pel·lícula en el què diu: "[...] Anem a endinsar-nos en territori inexplorat en termes d'estètica visual per donar-li al públic un espectacle increïble. [...]"

Akira Toriyama està més involucrat que mai en aquesta pel·lícula, encara més que en les anteriors i ja va començar a treballar en el guió de "Dragon Ball Super: Super Hero" molt abans d'acabar “Dragon Ball Super: Broly”.
La pel·lícula no estarà tan enfocada a l'acció, s'enfocarà més en el dia a dia dels personatges i encara no s'ha revelat l'enemic principal de la pel·lícula, fet que dona més emoció i intriga.

Ara passarem a parlar d'alguns dels personatges que de moment sortiran a la pel·lícula.
Han sortit publicades il·lustracions de personatges com Cor Petit, la petita Pan, en Krilín vestit de policia i un misteriós personatge que potser algun membre de la patrulla galàctica, algun heroi o algun enemic.

Cor Petit

Veiem que les parts roses dels músculs d'en Cor Petit ara són de color groc. El seu cinturó és de color vermell enlloc de color blau com veiem a la sèrie. És una elecció que s'ha fet per ser més fidel al manga, per això és possible que aquest canvi de color no us hagi cridat l'atenció.

Pan

La Pan està amb el seu vestit d'escola! Ara va al jardí d'infants. Veient la imatge de la Pan, podem pensar que la trama d'aquest nou llargmetratge, serà molt després del Torneig del poder, de la Saga Moro i Granola i uns anys abans de l'últim Torneig de Bola de Drac Z, on veiem en acció a l'Ub... Per tant, molt probablement, podem veure a Trunks i Son Goten més crescudets.

Krilín

En Krilín torna amb l'uniforme de policia, la seva feina habitual. Però veurem una diferència respecte la sèrie. El color dels ulls ha canviat. Normalment l'interior dels seus ulls és del mateix color que la seva pell, però ara son blancs.

Nous personatges

Hi ha nous personatges, però que encara no sabem quin paper tindran a la pel·lícula.

També hem pogut veure il·lustracions de paisatges que son un espectacle visual, com el lloc on viu en Cor Petit.

La casa d'en Cor Petit

La casa d'en Cor Petit es mostrarà a la pel·lícula.
Això confirma que en Cor Petit té una casa a part del Palau de Déu i de la casa d'en Goku.
Viu en un indret de la Terra (cap a la muntanya) rodejat d'un riu (normal, ja que els Nàmeks només beuen aigua), una cascada i amb tranquil·litat per entrenar i meditar.

Destacar la casa on viu en Cor Petit és molt semblant a la dels Namekians del seu planeta.

Aquest paisatge s'assembla molt al lloc on en Son Gohan va a buscar a en Cor Petit a la pel·lícula de Slug.

A continuació podem veure el primer teaser, en el què podem veure en Goku:

A continuació podem veure el panel íntegrament dedicat a la pel·lícula:

Poc més sabem de la pel·lícula, però pensem que tindrà l'acció de Bola de Drac Z i l'humor de la primera etapa de Bola de Drac.

Segur que molt abans de gener de 2022, sabrem més detalls d'aquesta espectacular pel·lícula, que diuen que serà millor que les anteriors. I esperem també que TV3 adquireixi Bola de Drac en la seva totalitat i la sèrie de Dragon Ball Super i al Japó s'estreni la saga Moro i Granola en anime.
L'estrena d'una nova pel·lícula i el manga de Dragon Ball Super demostra que Bola de Drac està més viva que mai, és un autèntic fenomen de masses i és un mite que mai morirà.
Nosaltres continuarem informant.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 26/07/2021 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.