Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

És la quarta pel·lícula de Bola de drac Z projectada al Japó.

La història comença amb una visita que li fa en Son Gohan a en Cor Petit mentre aquest està meditant a prop d'una cascada. En Son Gohan li ensenya com el Drac Volador ha après a ballar al so dels seus xiulets; el que el fill d'en Goku no sap és que cap namekià pot suportar el so de les xiulades i que aquest és el seu punt feble. A continuació, el Dr. Brief, el pare de la Bulma, descobreix una estrella que es dirigeix cap a la Terra, i que el seu impacte podria destruir la Terra per complet. Després d'estudiar-la sap que ni amb l'ajuda dels míssils la podrien destruir, ja que conté vida a l'interior.

 

En Goku i en Krilín tracten de desviar-lo amb atacs d’energia i quan la estrella està a punt de xocar contra la Terra, aquesta es desvia, tots estan salvats.

Però un estrany aparell aterra a la ciutat i d'aquest surt un exèrcit que reclama la Terra en nom del seu rei Tot Poderós Slug. En Son Gohan derriba a tot l'exèrcit ell sol, però Slug des de l'interior de la nau percep la bola de drac de quatre estrelles que porta en Son Gohan al seu barret i això el fa sortir. Li pren la bola de drac i gràcies a la telepatia, descobreix de Bulma la llegenda de les boles de drac. Slug reuneix les 7 boles de drac i demana el desig de la joventut eterna. En Goku, en Son Gohan, en Krilín i en Cor Petit s'enfronten contra Slug i els seus soldats. En Goku guanya als soldats de Slug, però quan en Goku s'enfronta a Slug i està a punt de perdre, Goku arriba gairebé a l'estat de semi-SuperGuerrer (cabells vermells i aura vermella) i això fa recular a Slug.

 

Slug opta per fer-se gegant, com fa en Cor Petit en l’últim torneig de Bola de Drac, quan s'enfronta en la final contra Goku. Mentrestant en Son Gohan afebleix a Slug xiulant, fent guanyar temps a en Cor Petit que li passa la poca energia que li queda a en Goku que fa l'Atac d'en Kaito. En Goku aconsegueix travessar a Slug, però aquest encara segueix viu. Finalment en Goku destrueix a Slug amb la Força Universal creada amb l'energia solar.

De nou la pau torna a la Terra.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.