Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

30 aniversari de Dragon Ball

Es celebren 30 anys del naixement de "Bola de Drac" al Japó!

 

30 aniversari de Dragon Ball

 

El 20 de novembre d'ara fa 30 anys va ser un dia molt especial, és el dia que va néixer "Dragon Ball". El nou manga "Dragon Ball" es va publicar en el número 51 de la revista japonesa "Shonen Jump" amb data del 3 de desembre de 1984. Dos anys després va donar el salt a la petita pantalla en forma d'anime.

Tot i que la obra d'Akira Toriyama havia de durar aproximadament un any, el seu gran èxit ha fet que ens trobem avui a l'any 2014 davant d'un esdeveniment mundial, on milions de fans de "Dragon Ball" d'arreu del món ho estan celebrant i hi estan contribuint, de la mateixa manera que ho estan fent milers de pàgines web i grups de Facebook.
I és que el gran èxit de "Dragon Ball", "Bola de Drac" per a nosaltres, va creixent dia rere dia. La sèrie està trencant barreres generacionals, els més jovenets s'hi estan enganxant amb molta força i s'estan afegint a tots els fans que hi som des del primer dia i que la gaudim amb la mateixa intensitat de sempre.
Bola de Drac més enllà d'una sèrie de televisió, ja és un fenomen que es converteix en part de les nostres vides i és a més un fenomen social i cultural molt potent a Catalunya.

En Goku i els seus amics ens ensenyen cada dia molts valors per la vida, com són la força de l'amistat, l'esperit de superació, ajudar als més febles i a no rendir-se mai davant de les adversitats mentre aquestes tinguin solució, entre molts altres valors que ens enriqueixen com a persones.
Bola de Drac desperta unes sensacions incomparables. Els sentiments i les emocions que fa sentir la nostra estimada sèrie són úniques, no es poden descriure amb paraules, s'ha de viure.

30 aniversari de Dragon Ball

Segurament fa 30 anys ningú hauria imaginat que actualment es celebraria el seu aniversari a tot el món, però el seu èxit supera tot lo imaginable.
Tan és l'èxit, que estem assistint de nou a la creació d'una nova pel·lícula de Bola de Drac Z que s'estrenarà al Japó al mes d'abril del 2015.
L'exemple més proper el tenim a casa nostra, on Bola de Drac és cada setmana el programa més vist del Canal Super3 i contribueix de manera molt important en la immersió lingüística del català.

Moltes felicitats: Goku, Vegeta, Son Gohan, Cor Petit, Bulma, Xixi, i a tota la colla de "Bola de Drac".
Gràcies per haver entrat a casa nostra, per deixar-nos conèixer les vostres aventures, per ensenyar-nos valors de la vida, per fer-nos riure, plorar i emocionar-nos!!
Moltes gràcies per ser amb nosaltres tots aquests anys i tots els que venen!
Llarga vida a Bola de Drac!

Aquest gran fenomen el fem entre tots, per això us volem preguntar: "Com són per a vosaltres aquests primers 30 anys amb Bola de Drac? Com ho viviu?"

Bola de Drac, un mite que mai morirà!

Bola de Drac per sempre!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 20/11/2014 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.