Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Estrena Bola de Drac!

Torna Bola de Drac, l'autèntic, la genuïna i com mai l'hem vist!

 

Estrena Bola de Drac

 

 

TORNA “BOLA DE DRAC”

El dia 1 de febrer, al Canal 3XL, podrem veure el darrer i últim capítol de "Bola de Drac Z Kai", el 98 titulat: "Pau per al futur! L'esperit del Son Goku és etern!". Amb aquest capítol acomiadarem la sèrie, ja que la saga del Monstre Bu no existeix en aquesta versió que es va terminar d'emetre al Japó al març del 2011; ja que és la versió fidel d'Akira Toriyama, i ell volia terminar "Dragon Ball Z" amb en Son Goku a l'Altre Món i Son Gohan, que és el protagonista de Bola de Drac Z, com a salvador del món; però la Toei Animation va voler que en Toriyama continués la sèrie, i es va fer la Saga de Majin Bu; i “Dragon Ball Kai” segueix fidelment la obra d’Akira Toriyama, per aquest motiu la sèrie acaba amb la Saga Cèl·lula.

Estrena Bola de Drac

Per tant, el dia 1 de febrer direm adéu a "Bola de Drac Z Kai", però no totes les notícies són dolentes, ja que el dia 2 de febrer, a les 21.30h el Canal 3XL estrena "Bola de Drac", és a dir les primeres aventures d'en Son Goku, quan coneix la Bulma, el Iamxa, el Follet Tortuga,.... o s'enfronta als primers i terribles enemics com, Satanàs Cor Petit; en un total de 153 episodis. Però això no és tot, s'emetrà "Bola de Drac" com mai l'hem vista fins ara, amb una millor qualitat d'imatge.

Estrena Bola de Drac

"Bola de Drac", és la història d'un nen amb cua, anomenat Son Goku, amb una gran força i un caràcter que fa que l'espectador s'enganxi a seguir les seves aventures. Aquesta primera part es plena d'humor i d'acció, on hi ha un drac màgic, càpsules que es converteixen en cases, personatges i móns fabulosos.

Goku juntament a la Bulma, buscaran les set boles de drac per ajuntar-les i invocar al Drac Shenron, que concedeix qualsevol desig.

Així, tornarem a veure en Goku volant al damunt del núvol Kinton, les disfresses i entremaliadures picants del Follet Tortuga, l'entrenament de Goku i Krilín guiats pel Follet Tortuga, els esternuts de la Lunch, els enfrontaments dels nostres amics en diferents edicions del Torneig d'arts marcials, Goku contra l'exèrcit de la Cinta Vermella i en Tao Pai Pai, la sagnant lluita contra en Satanàs Cor Petit....

Bola de Drac és la sèrie més esperada pels fans, fa més de 10 anys que no s'emet, aquesta primera part de les aventures d'en Son Goku a la recerca de les boles de drac és la més genuïna i estimada, per la barreja d'elements: humor, aventures, lluites... A més amb aquesta primera part, les noves generacions quedaran encisats per aquesta història i nosaltres la tornarem a veure com si d'una sèrie nova és tractés.

Estrena Bola de Drac

El nom i la mitologia de Son Goku, prové de la llegenda de Sun Wukong, el déu mico de la mitologia xinesa i personatge de l'obra clàssica xinesa "Viatge a l'Oest". En aquesta història Sun Wukong acompanya al monjo Xuanxang a l'Índia per recuperar uns sutres (discursos i ensenyaments de Buda per arribar a la il·luminació espiritual completa), Sun Wukong ja és un personatge entremaliat i molt inquiet. Aquest déu mico, era un mal de cap per al Regne Celestial, qui va haver de ser enviat fins amb Buda per sotmetre'l fins que es va orinar en un dit del màxim déu i el va enviar amb XuanXuang a què es corregís. Quanta similitud amb la personalitat de Goku, veritat? I les boles de drac representarien aquestes sutres que porten buscant el monjo i Sun Wukong.

Estrena Bola de Drac

La sèrie s'emetrà de dilluns a diumenge a partir de les 21.30h i amb un total de dos episodis diaris, en total 14 episodis setmanals. "Bola de Drac" hauria d'acabar-se, si no hi ha canvis, el dia 18 d'abril, per donar pas a Bola de Drac Z (291 capítols), i després a Bola de Drac GT (64 episodis).

Estigueu atents a les vostres pantalles! Seguirem informant...

A continuació podem veure l'anunci promocional de Bola de Drac de Televisió de Catalunya!

El dia 2 de febrer ens veiem tots al Canal 3XL, que no hi falti ningú!

 

 

A continuació podem veure el comunicat que ha fet el Canal 3XL des del seu Facebook.

Estrena Bola de Drac

 

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 01/02/2012 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.