Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Saga Bu a Dragon Ball Kai

El pròxim diumenge 6 d'abril a les 9h del matí s'emetrà en estrena, finalment, al canal japonès Fuji TV, l'esperada saga del Monstre Bu a "Dragon Ball Kai".

 

Saga Bu a Dragon Ball Kai

 

Recordem que el Kai és "Dragon Ball Z" remasteritzat en HD, amb nous openings i endings dibuixats de nou per l'ocasió (per celebrar 20 anys de l'estrena a Fuji TV de "Dragon Ball Z" al 1989), i que recopila la saga Z, sense el farciment i fidel al manga.

Fins ara Dragon Ball Kai tenia 98 episodis i en el darrer veiem com en Trunks torna al seu temps i es desfà dels androides i d'en Cèl·lula, i en Son Gohan començava una nova vida sense el seu pare, en Goku.

La notícia de l'estrena per televisió de la saga Bu de Kai, es va anunciar al número d'abril de la revista japonesa, V-Jump.

Saga Bu a Dragon Ball Kai

En un principi la sèrie estava destinada a ser exportada per l'emissió internacional a Europa i Amèrica, i posteriorment a ser editada en DVD i Bluray. Però el gran èxit de Dragon Ball i la insistència dels fans japonesos ha fet decidir a la productora d'emetre-la en estrena al país nipó.

La data de l'estrena de la Saga Bu al Japó, coincideix amb l'estrena de la primera emissió de "Dragon Ball Kai" a l'abril del 2009, tot just fa 5 anys i que va acabar al Japó al març del 2011, amb el final de la saga d'en Cèl·lula.

Saga Bu a Dragon Ball Kai

La Saga del Monstre Bu a Bola de Drac Z es situa entre el capítol 200 fins el 291, on finalitza la sèrie. En la versió "Kai" la saga comptarà tan sols amb 46 episodis i la seva emissió durarà un any.

La banda sonora de la saga Bu a Dragon Ball Kai serà totalment nova i anirà a càrrec de Norihito Sumitomo, que ha estat l'encarregat de la banda sonora de la pel·lícula: "Dragon Ball Z: Kami to Kami" (Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus).

Saga Bu a Dragon Ball Kai

Tindrà un nou opening titulat "Kuu-Zen-Zetsu-Go" realitzat per Takayoshi Tanimoto, que és el mateix cantant del primer opening: "Dragon Soul" i també comptarà de moment amb un nou ending: "Dear Zarathustra" creat per la banda de rock japonesa "Good Morning America". Aquest ending només s'emetrà el primer trimestre d'emissió de la sèrie i tot fa pensar que els endings aniran canviant a mida que vagi avançant la història, com a Bola de Drac GT.

El doblatge de la nova part de la sèrie es va realitzar al Japó a mitjans del 2013 pels dobladors originals de sempre (tret d’alguns que van morir).

Saga Bu a Dragon Ball Kai

Com a carta de presentació a aquesta esperada saga; el 22 de març s'ha estrenat al mateix canal japonès, la pel·lícula: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" (Dragon Ball Z: Kami to Kami).

La seva emissió ha estat un èxit, més de 16 milions de persones han vist la seva estrena pel canal Fuji TV, amb un 13,1% de share, convertint-se en una de les emissions més vistes.

A continuació podem veure el tràiler de la nova saga Bu a Dragon Ball Kai.

Esperem que Televisió de Catalunya, pugui comprar els drets d'aquesta última Saga de Bola de Drac Z Kai i la poguem gaudir juntament amb totes les altres sagues i que de ben segur tornarà a tenir un gran èxit.

Aquesta nova notícia demostra que Bola de Drac està més viva que mai, aquí i també al Japó!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 05/04/2014 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.