Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z Kai al Super3!

Després del gran èxit, torna Bola de Drac Z Kai i aquest cop en estrena al Canal Super3.

 

Estrena Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

 

El dia 28 d'octubre a les 21h00 veurem el darrer episodi de "Bola de Drac GT" titulat: " Adéu, Goku, o potser només fins aviat". On acomiadarem per les aventures d'en Son Goku i els seus amics amb un episodi força emocionant, que farà plorar a tothom!

Estrena Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

Però no totes les notícies són dolentes, i és que a partir del 29 d'octubre torna: "Bola de Drac Z Kai" (98 episodis)! La sèrie que es va estrenar el 19 de setembre de 2011, ha obtingut alts índex d'audiència, fet que provoca que tornaran a emetre tota la sèrie, des de "Bola de Drac Z Kai" fins a "Bola de Drac GT" per un total de 606 episodis.

Estrena Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

Bola de Drac Z Kai és una reedició remasteritzada de "Bola de Drac Z" sense el farciment (fidel al manga), amb nous openings “Ànima de drac” i els endings: “Visc la vida com si s'acabés avui...” i “Les ales del cor”; tota la sèrie està en qualitat HD i format panoràmic.

La sèrie està formada per 98 episodis, i comença amb un resum de tot Bola de Drac que ens porta a l’arribada de Raditz i acaba amb el final de la saga d’en Cèl·lula; per tant no hi ha saga Bu i no hi haurà la famosa cançó de l’ocellet...

Estrena Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

En aquesta nova reemissió, hauríem de veure, el que no vam veure als primers 26 episodis de "Bola de Drac", el títol del capítol original escrit en japonès amb de fons les boles de drac, i amb una veu, doblada per l’Enric Isasi Isasmendi, el narrador de Bola de Drac - Z - GT - Z Kai, anunciant el nom del títol en català, que si que vam poder veure a partir de l'episodi 27. No els hem pogut veure en el seu moment, perquè s'estava doblant.

Estrena Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

I pel que fa "Bola de Drac Z" hauríem de sentir l'opening "We Gotta Power" i l'ending "We were angels", que vam veure en aquesta primera emissió després de 10 anys, en japonès subtitulat al català; doblat al català; ja que segons últimes notícies estaven en negociacions amb els japonesos per doblar les cançons! Anirem informant posteriorment quan es vagin estrenant les següents sagues i parts de Bola de Drac.

Estrena Bola de Drac Z Kai al Canal Super3

Per tant podrem tornar a gaudir de la nostra sèrie preferida, de dilluns a diumenge a les 21h00 al Canal Super3, amb una gran qualitat d'imatge, sense gairebé censures, amb els openings i endings inèdits.

Segur que les noves generacions, que no l'han pogut veure, al seu retorn al 19 setembre del 2011 ho podran gaudir ara!

Ara ja podem dir que Bola de Drac ha tornat al Club Súper 3 com fa 20 anys, i segur que tornarà a tenir molta audiència!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 27/10/2012 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.