Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Hotel Vader entrevista a Boladedrac.cat

El programa de ràdio Hotel Vader de Ràdio 4 (Rtve) entrevista a Boladedrac.cat en motiu de la campanya per la emissió de Bola de Drac a TV3.

Hotel Vader entrevista a Boladedrac.cat

 

Hotel Vader entrevista a Boladedrac.cat

 

Aquest 26 de març, el programa de Hotel Vader de Ràdio 4 (RTVE) ens han entrevistat, en motiu de la campanya que duem a terme per a que TV3 emeti tot Bola de Drac i compri Dragon Ball Super.

Degut a que el 5 d'agost de 2019 es van exhaurir els drets d'emissió de Bola de Drac a Televisió de Catalunya i encara no els ha renovat ni s'han comprat els drets de Dragon Ball Super per doblar-la al català, continuem lluitant pel seu retorn amb una campanya que inclou diverses manifestacions com la petició massiva a la plataforma Change.org demanant el retorn de la sèrie i la compra de Dragon Ball Super per part de TV3. La petició ja té més de 13.000 signatures i cada dia va pujant. Coincidint amb el 31è aniversari de l’estrena de Bola de Drac el 15 de febrer, hem realitzat un vídeo amb les peticions de molts fans que demanen el retorn de Bola de Drac.

Durant aquests dies, degut al gran èxit i implicació de tothom en la Tornada de Bola de Drac, hem estat en contacte amb el programa de ràdio Hotel Vader, i ens han entrevistat.
A continuació podeu escoltar el programa sencer emès el divendres 26 de març a les 22h en directe, i que el programa Hotel Vader ha titulat: “Que torni Bola de Drac a TV3!”, en el què recolzen i reclamen la tornada de la sèrie, la nostra entrevista comença al minut 22, però recomanem escoltar tot el programa, que és molt interessant.

El programa sencer també el podeu escoltar a la pàgina web de Hotel Vader.

Aquestes son les primeres reaccions dels fans i seguidors de Bola de Drac a la publicació de Facebook:

Aquestes son les principals publicacions de Hotel Vader i Ràdio 4 en les diferents xarxes socials i que fan menció a la petició popular perquè torni Bola de Drac a TV3:

La lluita segueix i no ens cansarem. Estem convençuts que Bola de Drac tornarà a TV3 i s'estrenarà Dragon Ball Super.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 04/04/2021 a les 19:40
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.