Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z al Canal Super3!

Bola de Drac Z ens depara moltes sorpreses, les aventures d'en Goku segueixen amb més acció que mai. Vivim la nostra estimada sèrie cada dia a les 20h55 al Canal Super3. I a partir del 13 de juliol, dos capítols cada vespre. A l'estiu refresca't amb Bola de Drac.

 

Bola de Drac Z al Canal Super3

 

El dia, 6 de juliol, s'emetrà el darrer episodi de "Bola de Drac", el 153, titulat: "A les flames de l'infern". Però a partir del 7 de juliol, podem tornar a gaudir de "Bola de Drac Z", els 291 episodis, la continuació de les aventures d'en Son Goku i els seus amics.
Veurem en Goku ja crescut i pare d'un nen, en Son Gohan, i descobrirem molts aspectes del passat d'en Goku que ens sorprendran. Tots junts hauran de fer front a noves aventures i s'enfrontaran amb nous enemics.

Bola de Drac Z al Canal Super3

En aquesta emissió podem gaudir de gran part de les escenes que es van censurar a la versió francesa en els primers 105 capítols, que va emetre TV3/33/K3 durant els anys 90; també veurem les cortinetes originals que s'utilitzen al Japó per anar i tornar de la pausa publicitària; també podrem veure els títols dels capítols escrits en japonès i doblats al català pel narrador, Enric Isasi-Isasmendi.
I encara hi ha més, com l'any passat podrem gaudir de "Bola de Drac Z" gairebé sense censures, ja que s'han pogut recuperar totes les escenes censurades que no necessiten nou doblatge.

 

Malauradament, no podem tornar a gaudir de l'opening que va acompanyar els primers 105 episodis de la saga Z, titulada "Bola de Drac Z: Son Gohan és el teu nom", cantat per Manel Català; no ho veurem perquè es tracta d'un opening francès, i des del capítol 1 fins al 199 s'emetrà l'opening "Llum, foc, destrucció" amb les seves tres versions, ja que és l'opening original.

A partir de l'episodi 200, amb la Saga de Majin Bu, tindrem nou opening, "We Gotta Power" i ending: "We were angels", ambdós inèdits fins a l'any passat, que es van emetre en original japonès amb subtítols en català.

Hem de confirmar si per aquesta nova reemissió, s'han doblat al català.

Bola de Drac Z al Canal Super3

Podem gaudir de "Bola de Drac Z" amb una qualitat d'imatge impressionant, com si fos HD.

Bola de Drac Z al Canal Super3

I encara hi ha més, des del dissabte 13 de juliol fins al setembre podrem gaudir de dos capítols diaris també al vespre.

Bola de Drac Z s'emetrà de dilluns a divendres a les 20.53h i els caps de setmana a les 21.04h al Canal Super3, amb l'emissió de dos episodis diaris.

Mentrestant, a l'horari de sobretaula, podem seguir gaudint de les primeres aventures d'en Goku, sempre al Canal Super3!

Per tant, l'estiu refresca't amb Bola de Drac!

A continuació podem veure l'anunci promocional de l'estiu amb Bola de Drac! No ens ho podem perdre!

 
Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 05/07/2013 a les 16:00
comentaris
sTTurN
22 de Juliol, 2013
Ueeee, jo no m'ho perdo mai! ho veig cada dia!!!
nerea
15 de Desembre, 2014
magraden molt les tebes imatges
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.