Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball The Legend

El fenomen social de Bola de Drac a Catalunya és cada dia més important, la nova prova és el projecte d'uns fans catalans de realitzar una pel·lícula d'actors reals de la nostra estimada sèrie. El film es dirà Dragon Ball The Legend.

 

Dragon Ball The Legend

 

Bola de Drac és un fenomen social que creix dia a dia i molt especialment a Catalunya. Una nova prova és aquest nou projecte de pel·lícula d'actors reals que està arrencant i deixa entreveure un resultat prometedor.
Si bé, ja hem vist alguns treballs d'aquest estil, hem de destacar que Dragon Ball - The Legend és realitzat per uns aficionats catalans de les aventures d'en Goku, nascut a casa nostra.

La intenció és realitzar una pel·lícula sencera ambientada en la primera part de la sèrie, en la què en Goku coneix a la Bulma, en Iamxa, en Puar, l'Ulong i el Follet Tortuga i descobreixen la llegenda de les boles de drac.

Dragon Ball The Legend

En el càsting trobem a en Son Goku (Pablo Benítez), Bulma (Jéssica Ross), Iamxa (Yago Borrell), Follet Tortuga (Manel Rich) i el General Blue (Aleix Bubés). Els creadors i productors del projecte són Albert Rubinat, Yago Borrell i Jordi Rubinat.

Us deixem amb el Tràiler!

 

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 20/07/2013 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.