Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Anime Color de Bola de Drac Super: Super Hero

Surt a la venda l’Anime Còmic de la nova pel·lícula de Bola de Drac: Dragon Ball Super: Super Hero.

Anime Color de Bola de Drac Super: Super Hero

 

Anime Color de Bola de Drac Super: Super Hero

 

El 15 de maig sortirà a la venda, editat per Planeta Còmic, l’Anime Còmic de la nova pel·lícula de Bola de Drac: Dragon Ball Super: Super Hero.

L’edició serà en català i castellà, i seguirà el model de còmic de les últimes pel·lícules: lectura oriental, fotogrames de la pel·lícula en vinyetes, informació sobre personatges i en color.

- Bola de Drac Super Super Hero.
Resum: L’organització més malvada del planeta, l’Exèrcit de la Cinta Vermella, ha tornat! I ho fa amb el prodigiós doctor Hedo, a qui fa construir androides nous. En Cor Petit s’adona que alguna cosa no rutlla i es cola a la seva base secreta, on descobreix l’existència d’una arma perillosíssima, en Cèl·lula Max. Per evitar que passi el pitjor, ell i en Son Gohan s’enfronten als androides Gamma 1 i Gamma 2, però el comandant en cap de l’Exèrcit de la Cinta Vermella, veient-se acorralat, desperta en Cèl·lula Max. Qui salvarà el planeta de la destrucció que l’amenaça!?
Nombre de pàgines: 360.
Al preu de 15,95€.

Font: Planeta Comics.

Aquest mes de maig, podrem comprar Dragon Ball Super Hero en format domèstic visual (DVD i Blu-ray, de la ma de Selecta Visión) i en còmic.

Esperem aviat el retorn de Bola de Drac a TV3, i l’estrena de Dragon Ball Super, Dragon Ball Daima i totes les pel·lícules.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 12/05/2024 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.