Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

27 anys de Bola de Drac

Estem de celebració, es compleixen 27 anys de Bola de Drac a Catalunya.

 

27 anys de Bola de Drac

 

Aquest 15 de febrer es celebren 27 anys de la primera emissió de Bola de Drac, a TV3.

Tot va començar, el 15 de febrer del 1990, quan TV3 va emetre el primer episodi, d'una sèrie d'Akira Toriyama, creador del Dr. Slump, en la qual un nen amb cua, orfe, amb l'ajuda d'una noia, Bulma i altres amics van a la recerca d'unes misterioses boles de cristall, i segons la llegenda... si reuneixes les 7 boles del Drac, pots invocar en Xeron, que concedeix qualsevol desig.
A mesura que avancen els episodis en Goku es va entrenant i es fa cada cop més fort, ha de salvar la Terra d'enemics terribles, es casa i té fills,...

Bola de Drac és una sèrie plena de emocions, cops d'escena, i molta dosi d'humor, que deixa encisat i bocabadat a qualsevol que la mira.

27 anys de Bola de Drac

Molts de nosaltres creixem i ens fem grans com els personatges de la sèrie. La vivim amb la mateixa intensitat del primer dia i ens seguim imaginant que som en Goku o qualsevol dels nostres herois. I és que per les nostres venes corre també sang de Guerrer de L'Espai.
"Bola de Drac" forma part de les nostres vides. A dins de cadascú de nosaltres hi viu una part d'en Goku, d'en Vegeta, de la Bulma o un dels seus amics; els seus consells, l'amistat i el companyerisme, el no rendir-se mai, superar els obstacles, són valors que ens acompanyen cada dia i que ens ensenya la sèrie.
Ara ja sabem que tots serem fans de Bola de Drac per sempre, ja que les emocions i sensacions que sentim cada dia són bestials.!
I ara són les noves generacions les que es sumen a aquest gran fenomen.

Fins i tot, els nostres herois, amics, enemics i altres personatges de "Bola de Drac" són uns bons mestres de la llengua catalana per molts nous vinguts. La sèrie contribueix i molt en la immersió lingüística del català.
Molts italians, francesos, etc..., aprenen català amb les aventures boladedraquianes.
És més, a la vida quotidiana, utilitzem frases relacionades o de personatges com en Vegeta.

27 anys de Bola de Drac

Han passat 27 anys de la primera emissió, i la sèrie gràcies a les peticions dels fans, va tornar el 19 setembre del 2011, que actualment s'emet cada dia a les 15:00 al Canal Super3. Fins i tot, aquest mes de febrer, TV3 ens va oferint cada dissabte, una pel·lícula de la primera part de "Bola de Drac", i estem a la espera que TV3 adquireixi els drets de la nova sèrie: Dragon Ball Super, que ja s'està emetent, amb èxit, a països com Itàlia, França, Portugal i molt aviat a la resta del territori espanyol (20 de febrer).

Moltes gràcies, amics de Bola de Drac, per ser part de les nostres vides en aquests 27 anys!!!

Per molts anys, Goku, Vegeta, Bulma, Krilín, Son Gohan, Follet Tortuga, XiXi, Trunks, Son Goten, Ten Xin, Xaos, Iamxa, Puar, Bu, Sr. Satan, i a tots els personatges d'aquest màgic univers, creat per Toriyama!

Bola de Drac és un mite que mai morirà!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 14/02/2017 a les 16:00
comentaris
Carme Torres Piñol
16 de Febrer, 2017
Teniu molta raó, en Goku i la seva colla formen part de les nostres families...tinc 59 anys i per a mi es com un fill més, doncs la meva filla gran es "super-fan" de la sèrie (fa anys que viu a Gijón i desde allà ho veu cada día, encara que sigui en diferit). I el meu nano que en té prop de 25, no n´es tan però també els ha seguit durant anys, encara que a ell ja el va agafar més d´esquitllada. Per molts anys i a veure si arriben novetats. Una abraçada per tots els "Boladrakians" des de Sabadell !!!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.