Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Super, furor internacional

L'emissió de l'episodi 130 de Dragon Ball Super crea furor als carrers d'Amèrica Llatina i a la resta del món.

 

Dragon Ball Super, furor internacional

 

Aquest diumenge es va estrenar al canal japonès, Fuji TV, el penúltim episodi de Dragon Ball Super, el 130.

Després d'arribar a un acord amb Toei Animation, el capítol 130 de "Bola de Drac Súper" es va projectar amb pantalles gegants a algunes places públiques d'Amèrica Llatina: a Mèxic, van ser les ciutats de Querétaro, Juárez, Altamira, Madero y Veracruz. Per exemple a la ciutat de Juárez es van reunir més de 15.000 persones.
Fins i tot en cafeteries de Xile i Perú es van projectar aquest episodi.

Dragon Ball Super, furor internacional

A continuació podem veure l'increïble vídeo amb més de 8.000 persones davant d'una pantalla gegant a la ciutat de Machala (Equador) per seguir l'episodi 130 de Dragon Ball Super.

Semblava com si projectessin un partit de futbol, però no era per això, era per veure en directe el combat entre en Goku i en Jiren, amb l'intervenció d'en Freezer i una sorpresa que ha deixat a tothom bocabadat: el retorn d'un personatge que crèiem mort en capítols precedents.

Dragon Ball Super, furor internacional

Aquest 24 de març, al Japó s'emetrà l'últim episodi, el 131.
Encara que els fans han exigit esdeveniments públics per veure l'episodi el final de "Dragon Ball Super", la propera setmana, Toei Animation ja ha donat la seva negativa.

Dragon Ball Super, furor internacional

Un altre èxit de la sèrie, ha estat a Itàlia, que fins fa poques setmanes, el canal italià de Mediaset, Italia1, ha emès, sense censures, l'últim capítol del pack de la sèrie doblada fins el moment, el 76. Actualment estan doblant a l'italià al pack del Torneig del Poder, i que s'emetrà pròximament al mateix canal, sempre sense censures. Les audiències van oscil·lar entre el 6 i el 8% de share amb gairebé 1.000.000 espectadors.

 

De moment, a curt termini TV3 no comprarà la sèrie ni hi ha notícies del doblatge en català. Per això us invitem a firmar la petició que vam crear per fer pressió per a que TVC adquireixi els drets de la sèrie i la podem gaudir en català.

 
Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 21/03/2018 a les 16:00
comentaris
Clara
24 de Març, 2018
N'hi ha que seguim mirant-la cada migdia al Canal Supertres. Es podría emetre directament a TV3, un dia a la setmana y donaria molt de joc i duraria molt de temps, l'audiència seria molt elevada.
Chema Sanahuja Muñoz
26 de Març, 2018
Hem de seguir creixent amb bola de drac. Sempre amunt!
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.