Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

El retorn de Bola de Drac Z Kai al Super3!

Torna Bola de Drac Z Kai a Televisió de Catalunya. Podem viure les aventures d'en Goku i la resta de la colla cada dia de dilluns a divendres a les 15:00 al Canal Super3!

 

El retorn de Bola de Drac Z Kai al Super3!

 

Ja han acabat les vacances nadalenques i tothom torna a la rutina...

El 22 de desembre, vam acomiadar "Bola de Drac GT" de les emissions de sobretaula, i aquests caps de setmana de Nadal hem pogut gaudir de les quatre primeres pel·lícules de "Bola de Drac" a les 13:30 al Canal Super3.

El 9 de gener, a partir de les 15:00 podem tornar a gaudir de tots els episodis de "Bola de Drac Z Kai". De dilluns a divendres, doble episodi a partir de les 15:00 al Canal Super3.

La versió internacional de "Dragon Ball Z Kai" està formada per 167 episodis i és una remasterització de Bola de Drac Z, sense farciment i fidel al manga d'Akira Toriyama.

El retorn de Bola de Drac Z Kai al Super3!

Als primers 98 episodis (des de la saga Guerrers de l'Espai fins el final de la saga Cèl·lula) podem gaudir del opening i de dos endings en català; mentrestant pel que fa la saga de Majin Bu, 69 episodis restants, l'opening i l'ending és en versió original (anglès) subtitulada al català.
S'emetrà amb una gran qualitat d'imatge HD.

En aquesta nova versió s'han utilitzats els noms originals, per fer-la més fidel a la japonesa: Gran Saiyaman, Saiyans, Makankosappo, Kaioh Shin, etc...

El retorn de Bola de Drac Z Kai al Super3!

S'han pogut recuperar la majoria de veus de la versió catalana de "Bola de Drac Z", a excepció d'algunes que per diferents causes han hagut de ser substituïdes, com per defunció (Follet Tortuga, Freezer), malaltia (Bu grassonet), altres causes (Sr. Satan, Babidí, Dende, entre altres...).

També destacar que a "Bola de Drac Z Kai" podem escoltar, en els primers 98 episodis, la banda sonora de diferents sagues, barrejades, de "Bola de Drac Z", degut a que al Japó la banda sonora original d'aquesta primera temporada, va ser denunciada per plagi, i la Toei Animation va haver de despatxar al compositor, Kenji Yamamoto, i substituir la banda sonora per la original de Dragon Ball Z (del compositor Shunsuke Kikuchi) i de manera molt ràpida.
La saga Majin Bu que es va fer al 2014 conté nova banda sonora i es va conservar a la versió emesa al Canal Super3 aquest 2016.

El retorn de Bola de Drac Z Kai al Super3!

De moment, TV3 no té els drets de "Dragon Ball Super", que està tenint molt d'èxit a països com Itàlia; però esperem que aquest 2017 les negociacions continuïn i la puguem gaudir en català a finals del 2017.

Segueix la sèrie més famosa de tot el món al Canal Super3.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 04/01/2017 a les 13:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.