Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac impacta al Super3!

L'autèntic Bola de Drac, els orígens del mite, ara la podem viure com mai cada vespre a les 20h55 al Canal Super3!

 

Bola de Drac impacta al Super3

 

El pròxim dissabte 27 de juny, hem de dir adéu a "Bola de Drac GT" amb el darrer episodi: "Adéu, Goku, o potser només fins aviat?!", un capítol per plorar...

Però no ens hem de posar tristos perquè i degut a l'èxit d'audiència que ha tingut tota la sèrie durant aquest 2015 al Canal Super3 i des de que el petit nen amb cua va tornar al 2011 al desaparegut Canal 3XL; i amb la celebració d'aquests 25 anys de la primera emissió a Espanya; en Goku torna a les nostres pantalles des del primer episodi de "Bola de Drac".

Bola de Drac impacta al Super3

Gaudirem de la màgia dels inicis, de les primeres aventures d'en Goku petit quan coneix la Bulma que li explica la llegenda de les set boles de drac que un cop reunides despertarà al Drac Xeron del son mil·lenari i li concedirà qualsevol desig.

Així, en Goku, la Bulma i d'altres amics s'endinsaran en una aventura fantàstica en un món de llegenda en la que hauran de fer front a molts perills i enemics.

Viurem la trobada amb el Follet Tortuga, en Iamxa, l’Ulong, en Puar, en Krilín, les primeres lluites, els primers enemics...; escoltarem les mítiques cançons de la sèrie!

Bola de Drac impacta al Super3

Gaudirem de "Bola de Drac" per tot lo alt, amb una gran qualitat d'imatge, i gairebé sense censures. Humor, emocions, aventures, cops d'escena... són els ingredients d'aquesta primera etapa.

Els 153 episodis; s'emetran de dilluns a divendres a les 20:55 i els caps de setmana a les 21:04 al Canal Super3. I encara hi ha més, durant el mes d'agost gaudirem de doble episodi diari que durarà fins a l'inici del nou curs escolar.

Bola de Drac impacta al Super3

Mentre nosaltres gaudim dels inicis de "Bola de Drac", al Japó un cop finalitzi la saga de Majin Buu a "Dragon Ball Kai"; el pròxim 5 de juliol, s'estrena al Canal Fuji TV, la continuació de "Bola de Drac Z", titulada "Dragon Ball Super" amb noves emocions, nous enemics...

Bola de Drac impacta al Super3

L'emissió de "Bola de Drac" des de l'episodi 1 a més a més de tornar a emocionar-nos amb la sèrie; enganxar a les noves generacions; ens serveix com un repàs als nous episodis que, en un futur no gaire llunyà, han d'arribar a les pantalles de casa nostra.

També destacar que a principis de novembre, als cinemes de tota Espanya s'estrenarà la última pel·lícula de "Dragon Ball Z", que ha triomfat al Japó i als Estats Units, ens referim a "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F." ("Bola de Drac Z: La resurrecció de F.") i que estem convençuts que tindrà molt d'èxit com la sèrie que tornem a reviure.

Bola de Drac impacta al Super3

Aquest 2015 torna a ser l'any d'en Goku, però no només perquè es celebren 25 anys d'emissió a Catalunya, sinó per l'arribada de nou material: la nova pel·lícula i la nova sèrie, que faran les delícies de tothom.

Estem vivint un moment màgic, ja que el fenomen de Bola de Drac està en plena ebullició, envoltat d'esdeveniments que es succeeixen un rere l'altre. El pròxim és el dilluns 29 de juny en el què es compleixen els 4 primers anys en què Televisió de Catalunya va anunciar la Tornada de Bola de Drac i que durant tants anys hem estat esperant i somiant els fans i seguidors d'en Goku.

Vivim i gaudim al màxim d'aquests moments, en Goku ha tornat a casa i ha tornat per quedar-se!

Bola de Drac impacta al Super3

Això demostra que "Bola de Drac" és més viva que mai, que cap sèrie li fa ombra a en Goku, i que aquest estiu tornem a estar acompanyats per grans amics que sofreixen per salvar el món i que ens fan riure i passar-ho molt bé, en Goku i tota la seva colla ja formen part de les nostres vides.

Estem força contents de veure com les noves generacions, estan coneixent i apropant-se a l’univers de les Boles de Drac, com ho vam fer tots nosaltres als anys 90 i ara cada vegada més, això demostra que “Bola de Drac” és més viva que mai!

Bola de Drac impacta al Super3

Així que a partir del 28 de juny, anirem tots plegats a buscar les boles de drac juntament amb en Goku, la Bulma, en Krilín, el Follet Tortuga i tota la colla d'amics d'aquest món màgic creat per l'Akira Toriyama...

Us animeu a pujar aquest estiu al núvol Kínton? Nosaltres si, i ho volem fer plegats amb tots vosaltres, us apunteu????!!!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 27/06/2015 a les 16:00
comentaris
elena
20 d'Agost, 2015
Quines ganes de veure bola de drac super en cátala
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.