Content Lightbox
 
Tanca la finestra
Organitzacio

Benvinguts a la web de Bola de Drac en català!

"Amb aquesta nova web pretenem crear un espai on poder fer-nos sentir i demanar de manera contundent la nostra estimada sèrie Bola de Drac i aconseguir la seva emissió. Com ja sabreu, des del 2001 la sèrie no s’emet en català i, a través d’aquesta web, pretenem aconseguir també fer més força per tal d’aconseguir que la nostra mítica saga torni a la petita pantalla tal i com la coneixem: a TVC i en català, per tal que la puguin gaudir i conèixer les noves generacions que no han tingut l’oportunitat de fer-ho, i alhora, aquells que hem tingut el privilegi de seguir les aventures d’en Goku i els seus amics, ens hi puguem retrobar i redescobrir la sèrie."

A través d’aquesta web podreu informar-vos de les novetats que vagin sorgint sobre la sèrie (pel·lícules, notícies, nous productes que arribin al mercat…), posar en comú imatges i vídeos i opinar sobre tot allò que vulgueu, participant activament en totes les seccions de la web, que esperem anar ampliant amb les propostes i l’ajuda de tots vosaltres.

Esperem que aquesta iniciativa us agradi i col·laboreu, amb les vostres visites i la vostra participació, a engrandir encara més el mite de Bola de Drac, una sèrie que s’ha convertit en un fenomen social.

Moltes gràcies

 

A continuació podem veure el vídeo que ha gravat Joan Sanz Bartra, doblador d’en Vegeta!

Volem agrair especialment a Joan Sanz que ens hagi fet aquest vídeo per la web i estem molt contents perquè ell també té ganes que torni Bola de Drac a TV3!

Joan, moltes gràcies!

Si Joan, el teu vídeo ha servit per la tornada de Bola de Drac!

"Aquí a l’apartat Organització, us volem explicar tota la organització i tot el moviment que es mou per aconseguir el retorn de Bola de Drac a TV3 i com hi podeu col·laborar vosaltres."

"Des de l’any 2001 s’han anat unint cada cop més moltes persones per aconseguir el retorn de Bola de Drac a TV3. Els moviments més destacats són els més de 9.000 missatges que hi ha al fòrum de Propostes de Bola de Drac i a més la creació de dos grups de Facebook: “Retorn de Bola de Drac a TV3, ara!” amb gairebé 13.000 persones agredades i “Tornada Bola de Drac” amb més de 1200 usuaris registrats."

"Són xifres espectaculars. A continuació us indiquem les formes de les què disposem per demanar el retorn de Bola de Drac."

Si! Hem aconseguit amb l'esforç la tan somniada tornada de Bola de Drac! És un somni fet realitat! La secció d'Organització segueix activa, per aconseguir que s'emeti el material de Bola de Drac i perquè s'emeti sempre, un cop rera l'altre. Per això aquesta secció segueix endavant!

Mantenim alguns dels textos originals per la petició de la sèrie perquè pensem què és important que es sàpiga el què hem fet, per saber qui som i doncs per seguir lluitant perquè s'emeti tot el material de Bola de Drac i perquè s'emeti sempre, un cop rera l'altre.

 

Trucar 012

El telèfon 012 de la Generalitat és un dels medis que més forts què fem servir. La atenció és molt bona i es tenen molt en compte les peticions que es fan trucant a aquest telèfon.

També podem trucar al 902 22 54 30 que és el telèfon directe de l’espectador.

Aquests dos telèfons s’han fet servir molt últimament per demanar la sèrie. L’últim cop que vam convocar una mobilització, més de 100 persones van trucar-hi el mateix dia.

Si voleu que torni Bola de Drac, només heu de trucar, us demanaran els vostres noms i cognoms i un mail o telèfon de contacte. En pocs segons haurem fet una gran aportació.

Les condicions i els preus de trucada els podeu consultar aquí:
Tel 012
Tel 902 22 54 30

 

Servei 5430

El 5430 Servei d’Atenció a l’Audiència és un servei fet expressament per cobrir les nostres demandes i és ideal pel nostre cas.

Cada missatge que enviem és molt important i en un moment el tenim fet.

El servei 5430 és el medi què hem de fer servir, aquí teniu el link directe: Servei 5430

 

Facebook's

Els diversos grups de Facebook han estat indispensables i molt importants de cara al retorn de Bola de Drac. Des de la xarxa social s'han comptat més de 100.000 persones què han demanant sense pausa el retorn d'en Goku durant nou anys.

A part del Facebook oficial del Canal 3XL Bola de Drac al Canal 3XL, també us oferim dos altres facebooks que són numerosos, un d'ells, “Tornada Bola de Drac” amb més de 1800 usuaris registrats, i actualment acabem d'estrenar un nou grup oficial de la web.

Per tan, si voleu estar al dia, conèixer moltes més persones que celebren el retorn de Bola de Drac a TV3 i afegir-vos a aquests milers de persones, agregueu-vos als dos Facebooks!

El Facebook “Tornada Bola de Drac” l’hem fet els mateixos creadors de BOLADEDRAC.CAT i treballem paral·lelament amb la web i amb el grup social!

Per accedir al Facebook “Tornada Bola de Drac”, entreu per aquí”:              Facebook Tornada Bola de Drac

Si desitgeu agregar-vos al grup de “Boladedrac.cat”, que acabem d'estrenar, només heu de seguir l'enllaç que teniu a continuació.

Agregueu-vos ja, us hi esperem!

 

3xlweb

Per agrair la tornada de Bola de Drac o bé per demanar tot el material de la sèrie, també podeu escriure mails a 3xlweb@tv3.cat

Aquests missatges aniran directament a la direcció del programa juvenil de TV3.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.