Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z Kai als caps de setmana!

Torna Bola de Drac Z Kai a Televisió de Catalunya. Gaudirem al màxim les aventures d'en Goku i companyia, aquest cop de la sèrie completa, als caps de setmana a les 13:50 al Canal Super3! Televisió de Catalunya amplia les emissions de Bola de Drac amb Bola de Drac Z de dilluns a divendres i Bola de Drac Z Kai als caps de setmana.

Bola de Drac Z Kai als caps de setmana!

 

Bola de Drac Z Kai als caps de setmana!

 

Com us vam comentar fa uns dies, "Bola de Drac Z" ha tornat al Canal Super3 a les 15:20 de dilluns a divendres, des d’on ho van deixar abans de les vacances de Nadal, és a dir, després de la lluita dels nostres herois contra el malvat Raditz.

Però això no és tot, el primer cap de setmana tornant de vacances, arrenca des del primer episodi "Bola de Drac Z Kai", a partir del 12 de gener.

Bola de Drac Z Kai als caps de setmana!

"Dragon Ball Kai" es va estrenar al Japó, el 5 d'abril del 2009, el dia de l'aniversari d'Akira Toriyama i per celebrar 20 anys de la primera emissió de "Bola de Drac Z" al Japó.

"Bola de Drac Z Kai" és un remake remasteritzat en HD i versió 16.9 de Bola de Drac Z però sense farciment; és a dir fidel al manga d'Akira Toriyama i en 167 capítols amb nous openings i endings.

La primera part consta de 98 episodis i contempla des de la saga Guerrers de l'Espai fins la derrota d'en Cèl·lula, i la segona part, que es va emetre per primer cop, de gener a març del 2016 al Canal Super3, pertanyent a la saga de MajinBu consta de 69 episodis. Aquesta saga es va emetre de nou a l'últim trimestre del 2018.

Bola de Drac Z Kai als caps de setmana!

Els primers 98 episodis podrem escoltar els openings "Ànima de drac" i els endings: "Visc la vida com si s'acabés avui... " i "Les ales del cor" que són doblats al català. S'ha de dir que la música de Kai que hem sentit a la emissió catalana i internacional no és l'original, ja que els primers 95 episodis de Kai que es van emetre al Japó des del 5 d'abril del 2009 al març del 2011, tenien una banda sonora totalment diferent, que va ser denunciada per plagi, llavors es va acomiadar al compositor Kenji Yamamoto, i el van substituir per Shunsuke Kikuchi (compositor de banda sonora de Bola de Drac i Bola de Drac Z) canviant tota la banda sonora de Kai plagiada per la de Bola de Drac Z (de forma desordenada, sonen músiques de la Saga Bu de Bola de Drac Z al principi de la Saga dels Guerrers de l'Espai) a excepció de la cançó del opening i ending o la música d'avançament del capítol següent que no són de Yamamoto.

Televisió de Catalunya va comprar a l'estiu del 2011, la versió que Toei Animation va aprovar per la seva emissió internacional, fora del Japó. Això té alguns canvis com que algunes músiques i certs detalls són diferents; un d'ells és que la sèrie es tituli "Bola de Drac Z Kai" (Dragon Ball Z Kai) i no "Bola de Drac Kai" (Dragon Ball Kai) i la raó és perquè la música dels capítols de "Dragon Ball Kai" va ser substituïda per la música de Bola de Drac Z (és a dir que des del capítol 1 podem sentir músiques de la Saga de Freezer, Cèl·lula o inclòs de la Saga Bu), aquest canvi és degut al que comentàvem abans, la denuncia de plagi.

Altres detalls que es diferencien de Dragon Ball Kai en aquesta versió de "Bola de Drac Z Kai" són:
- Es suprimeixen les cortinetes (eyecatchs) que es posen al mig del capítol i que serveixen per anar i tornar de publicitat a la televisió japonesa.
- Es suprimeixen les lletres japoneses (títols de crèdits) de l'opening i endings de Bola de Drac Z Kai.
- Es suprimeixen les lletres japoneses del títol del capítol, deixant-lo buit i sense posar la seva traducció catalana.

Bola de Drac Z Kai als caps de setmana!

L'emissió serà els dissabtes i diumenges a les 13:50 amb doble emissió, al Canal Super3 i també pel 3alacarta durant 7 dies.

Els nostres amics tornen aquest any nou per salvar la Terra i tot l'Univers de maleïts i poderosos monstres.

Bola de Drac Z Kai als caps de setmana!

Tenim Bola de Drac tots els dies de la setmana. Els dies feiners de dilluns a divendres "Bola de Drac Z" a les 15:15 i els caps de setmana la seva versió Kai a les 13:50.

Bola de Drac Z Kai als caps de setmana!

Això pot ser és perquè TV3, estarà negociant els drets de "Dragon Ball Super"? Per fer més pressió, signeu i compartiu la petició de change.org que vam obrir...

 

Comencem amb força aquest 2019, amb "Bola de Drac Z", "Bola de Drac Z Kai" i a partir del febrer als cinemes ens espera en Broly.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 10/01/2019 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.