Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac GT irromp al Super3!

Acció, aventures i lluita són les protagonistes de Bola de Drac GT. Viurem les noves aventures d'en Goku i companyia cada dia de dilluns a divendres a les 14:45 al Canal Super3!

Bola de Drac GT irromp al Super3!

 

Bola de Drac GT irromp al Super3!

 

El 30 d'octubre, Bola de Drac Z Kai ens diu adeu amb el viatge que emprenen en Goku i l’Ub, que han abandonat el Torneig, per a poder-se entrenar i fer-se més forts.

Però això no queda així, just després, a continuació, a les 15:05 torna: "Bola de Drac GT”.

Bola de Drac GT irromp al Super3!

"Bola de Drac GT” va ser creada al 1996, després de que l'Akira Toriyama deixés de dibuixar el manga de "Dragon Ball” al 1995. No hi ha manga de "Dragon Ball GT”, ja que és una sèrie destinada només a la televisió i en Toriyama només va realitzar uns esbossos dels personatges, i supervisant el projecte; la sèrie és creada per la Toei Animation. Amb el naixement de "Dragon Ball Super” al 2015 on Toriyama està involucrat al 100%, la sèrie Bola de Drac GT queda com una història alternativa.

Bola de Drac GT irromp al Super3!

Consta de 64 episodis estructurats en quatre sagues: "En busca de les boles de drac d'estrella negra" o "Saga Viatge per l'Espai", "Saga d'en Baby", "Saga Súper A-17", "Saga dels Dracs malvats".

Hi ha un opening cantat en català: "Sempre em sento atret pel teu somriure” (amb canvi d'imatges segons la saga) i quatre endings: "No estic sol”, "Què no ho veus?”, "Blue Velvet” i "La metralleta rovellada”, tots cantats (tret dels endings 2 i 3) per Toni Ten, que va ser professor de la primera edició de "Operación Triunfo" (2001-2002).

Bola de Drac GT irromp al Super3!

Aquesta sèrie arrenca després de finalitzar-se l'entrenament d’en Goku i l’Ub al Palau de Dende. Han passat uns 10 anys des del Torneig final on la Pan guanya al seu oncle Son Goten i és la campiona del Torneig.

Bola de Drac GT irromp al Super3!

Tot comença quan, en Pilaf i la seva colla arriben al Palau de Dende, on entrenen en Goku i l’Ub, i troben unes misterioses boles de drac amb estrelles negres. Invoquen al Drac Shenron (que és de color vermell) i per equivocació desitgen que en Goku torni a ser petit. (És molt divertit, perquè a Dragon Ball Super, en Pilaf, Mai i Shu demanen a Shenron que tornin a ser joves, però formulen mal el desig i tornen a ser petits), després de vàries recerques, en Kaito, revela als nostres amics que si en un any, no es reuneixen aquestes 7 boles, escampades per tot l’Univers, el planeta on es demana el desig anterior desapareixerà…

Bola de Drac GT irromp al Super3!

Per salvar la Terra, el petit Goku ha de viatjar per l’Univers per trobar-les, reunir-les i segellar-les per sempre, abans d’un any. A en Goku, l'acompanyen la seva neta Pan, i el seu amic Trunks i que viuran moltes aventures a bord de la nau Pop, construïda per la Bulma.

Bola de Drac GT irromp al Super3!

Comença així aquesta nova part de la sèrie, on podem gaudir d’una entranyable banda sonora i de les cortinetes (eyecatchs) originals japoneses (que serveixen de pausa per anada i tornada de publicitat en l'emissió japonesa) i a més sense censures; i tot amb una gran qualitat d'imatge.

Bola de Drac GT irromp al Super3!

El Canal Super3 emetrà Bola de Drac GT, de dilluns a divendres a les 14:45, amb emissió de doble episodi. Els dies festius hi ha previst no emetre els capítols, així que acabaria abans de Nadal, sent un misteri que emetran després…

Així que les aventures d'en Goku i els seus amics, continuen! No deixis que t'ho expliquin!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 21/10/2018 a les 16:00
comentaris
Jessè
05 d'Agost, 2019
Hola! Avui ja acabat bola de drac z , i em vibrat els meus fills i jo com mai... Sabeu si es tornarà a emetre bola de drac gt?? O a on es pot descarregar o veure online? Gràcies!!
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.