Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

TV3 compra la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai

TV3 ha comprat la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai!

 

TV3 compra la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai

 

Us portem grans notícies molt esperades!
TV3 aquest mes d'octubre, ha adquirit els drets de la saga Bu de "Bola de Drac Z Kai" (Dragon Ball Kai) i la seva emissió està prevista pròximament, però encara no saben quan serà. Aviat podrem gaudir de noves aventures d'en Goku i de la resta de la colla!

La Saga Majin Bu de "Dragon Ball Kai" està formada per 61 episodis i comença amb en Gohan de 17 anys, estudiant a l'institut Estrella Taronja de Satan City, on coneix la Videl (filla del Sr. Satan).

Un nou Torneig de les Arts Marcials, el retorn d'en Goku, nous personatges i enemics, són els ingredients d'aquesta última saga de "Dragon Ball Kai".

TV3 compra la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai

La banda sonora de la saga Majin Bu a "Dragon Ball Kai" és totalment nova, a càrrec de Norihito Sumitomo, que ha estat l'encarregat de la banda sonora de la pel·lícula: "Dragon Ball Z: Kami to Kami" (Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus).

El dilluns 19 d'octubre començarà el doblatge dels episodis, dirigit per Marc Zanni.

S'intentaran tenir totes les veus catalanes possibles que escoltem a la saga Bu de "Bola de Drac Z", però malauradament no serà possible tenir-les totes, degut a que alguns dobladors estan de baixa per enfermetat, s'han retirat i altres ja no estan amb nosaltres.

TV3 compra la Saga Bu de Bola de Drac Z Kai

Portaran la versió internacional "Dragon Ball Z Kai Final Chapters" amb l'opening i l'ending diferents als emesos en japonés. No obstant, no els podrem gaudir en català, com ja ha passat amb el opening inèdit de "Bola de Drac Z" "We Gotta Power" i l'ending "We were angels", ja que la productora-distribuïdora no dóna el permís per doblar-los i s'hauran de quedar en versió original (japonès o anglès) subtitulat al català.

A continuació podem veure l'opening que gaudirem de Bola de Drac Z Kai!

Aquest és l'ending de Bola de Drac Z Kai!

Falta molt poc per tornar a gaudir de noves aventures!

Mentrestant, podem gaudir de "Bola de Drac Z", l'original, des de l'episodi 1, de dilluns a divendres a les 20:55 i els caps de setmana a les 21:04, que inclou la saga Bu completa.

Encara no tenim data oficial de l'estrena al Canal Super3, quan tinguem més notícies ho informarem amb més detalls.

Bola de Drac és cada setmana el programa més vist del Canal33 i del Canal Super3 i contribueix i molt en la immersió lingüística del català.

Aquesta gran notícia demostra que Bola de Drac és un mite que mai morirà, i que Televisió de Catalunya aposta per ella!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 06/10/2015 a les 18:00
comentaris
ulises
11 d'Octubre, 2015
Yo soc fanatic de la serie , i es de agrair tornar aveure la nova serie en catala, ja que es el millo doblatge del mon , les veus i els dialegs son unics, moltes gracies per fer ho posible.
Aiden
11 d'Octubre, 2015
a mi magradaria veure bola de drac súper en catala
Almimax
12 d'Octubre, 2015
no morirà mai mai mai mai mai patxum patxum patxum!!!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.