Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Estrena Bola de Drac Z!

Torna Bola de Drac Z, com mai l'hem vist! Gaudirem de moltes novetats i millores com mai hauríem somiat.

 

Estrena Bola de Drac Z

 

TORNA “BOLA DE DRAC Z”

Com ja havíem explicat anteriorment, el Canal 3XL ha comprat els drets de totes les sèries de Bola de Drac.

El dia 2 de febrer del 2012 el Canal 3XL va estrenar "Bola de Drac" formada per 153 episodis i acabarà el dia 20 d'abril amb l'emissió de l'últim capítol titulat: "A les flames de l'infern".

El mateix dia 20, a continuació s'estrenarà el primer capítol de Bola de Drac Z, de la mateixa manera que Bola de Drac, com mai l'hem vista, és a dir, l'original japonesa.

Estrena Bola de Drac Z

Aquesta segona part, com l'anterior, tindrà també moltes sorpreses:

- Gaudirem de Bola de Drac Z amb una millor qualitat d'imatge, impecable.

Estrena Bola de Drac Z

- Després de l’opening, podrem veure el títol del episodi original escrit en japonès, i doblat per l’Enric Isasi, el narrador de la sèrie. Com que aquests títols, en els primers 104 episodis provinents de França, no s’havien emès mai, els ha estat doblant actualment.

- Es redoblaran els títols a partir dels originals japonesos, per tant el primer capítol de Bola de Drac Z, és dirà: "Apareix un mini Son Goku!. Sóc en Son Gohan".

Estrena Bola de Drac Z

- Malauradament, no veurem ni escoltarem el famós primer opening francès, "Bola de Drac Z, Son Gohan és el teu nom" interpretat en català pel gran Manel Català, que es va emetre a TVC des del capítol 1 fins al 104, ja que la sèrie provenia de França. I per tant veurem l'opening "Llum, foc, destrucció" (en les seves tres versions, alguna d'elles inèdites) i l'ending "Estic protegit per les estrelles", des del capítol 1 fins al 199.

 

- També veurem les cortinetes, en forma d’animacions breus, que servien per anar i tornar de publicitat en la versió original de la sèrie, quan la van emetre per al Japó. Hi han varies versions que aniran canviant a mesura que avancin les sagues.

Estrena Bola de Drac Z

- S'estan recuperant moltes de les escenes censurades a la versió francesa i que no s'han vist encara a Catalunya.

- Molt probablement, veurem l'opening "We Gotta power" i l'ending "We were angels" de la saga Bu, doblades al català; però això queda per confirmar encara.

Així viurem Bola de Drac Z com l'hem vist! Millorada, amb novetats i amb escenes mai vistes.

Ara el que hem de fer, és gaudir dels últims capítols de Bola de Drac, de dilluns a diumenge a les 21.30h, dos capítols diaris; i el dia 20 abril rebrem en Son Goku adult amb el seu fill Gohan a les seves sagues: Guerrers de l'espai, Freezer, Garlick Jr., Androides, Cèl·lula i Monstre Bu.

Estrena Bola de Drac Z

Que tornin a emetre Bola de Drac Z és una gran notícia per a tots nosaltres i el motiu és perquè fa gairebé 12 anys que no veiem aquesta etapa de la sèrie i en català. A Bola de Drac Z podem veure el nostre amic Goku crescut, casat i amb responsabilitats, ja que en aquesta etapa és pare del petit Son Gohan.

En els primers episodis descobrirem el passat d'en Goku que sense cap dubte ens sorprendrà i marcarà un abans i un després. Amb l'avançament de la sèrie i de les aventures dels nostres amics, augmenten tant els seus poders com els enemics, i les grans i temibles batalles s'allunyen de la seva sèrie primària, Bola de Drac, on els personatges van a la recerca de les 7 boles màgiques, i es donarà prioritat a les lluites, que seran molt espectaculars.

Els que fa 20 anys vam veure la sèrie per primera vegada amb els nostres pares o avis, ara molts de nosaltres estem mirant les aventures de Goku i els seus amics, amb els pares i també amb els seus fills. Es tracta doncs d'una cadena generacional que mai tindrà fi.

El dia 20 d'abril ens veiem tots al Canal 3XL, que no hi falti ningú!

 

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 14/04/2012 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.