Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Z al Super3!

Les aventures d'en Goku segueixen amb més acció que mai a Bola de Drac Z! La sèrie d'èxit de TVC s'emet cada vespre al Canal Super3. A l'estiu a més gaudirem de dos episodis diaris. Refresquem-nos amb Bola de Drac!

 

Bola de Drac Z al Super3

 

El proper dissabte, 16 d'agost s'acaba "Bola de Drac" amb l'emissió del seu darrer episodi, el 153, titulat: "A les flames de l'infern".

Però no totes són notícies tristes, ja que al acabar-se l'emissió d'aquest episodi, a continuació, a les 21:30 s'emetrà el primer episodi de "Bola de Drac Z", però no en la seva versió KAI, sinó la "Bola de Drac Z" original.

Bola de Drac Z al Super3

La sèrie està formada per 291 episodis (Saga Guerrers de l'espai, Saga Freezer, Saga Garlick Jr, Saga Androides, Saga Cèl·lula, Saga Bu); i comença 5 anys després de l'últim torneig de les Arts Marcials en el qual en Goku ha guanyat en Satanàs Cor Petit Jr.. La pau regna a la Terra, en Goku i la Xixi han tingut un fill, en Son Gohan.

Bola de Drac Z al Super3

Amb l'avançament de la sèrie i de les aventures dels nostres amics, augmenten tant els seus poders com els enemics, i les grans i temibles batalles s'allunyen de la primera sèrie, Bola de Drac, on els personatges van a la recerca de les 7 boles màgiques, i ara es donarà més prioritat a les lluites; la sèrie ha madurat; i això agrada molt al públic en general.

Bola de Drac Z al Super3

Veurem el "Bola de Drac Z" amb tots els openings i endings originals japonesos en català (a excepció dels de la Saga de Bu, que no s'han pogut doblar i que podem escoltar-los en versió original subtitulat).

Als primers 104 episodis de "Bola de Drac Z" podem veure els títols dels episodis escrits en japonès i redoblats al català amb la veu del narrador, Enric Isasi, aquests títols estaven absents a les emissions dels anys 90 perquè venien de França i eren censurats. A partir del capítol 105 la sèrie va venir del Japó i ja els títols anaven incorporats per la fase de doblatge.

Bola de Drac Z al Super3

Malauradament, no gaudirem de l'opening francès "Son Gohan és el teu nom" (cantat per Manel Català), degut a que no és original japonès, encara que la recordem amb molt d'afecte.

També podrem veure els eyecatch (les cortinetes animades originals japoneses, que serveixen per anar i tornar de publicitat a la versió televisiva japonesa). Es recuperen la majoria de les escenes censurades a la versió francesa que va emetre Televisió de Catalunya al llarg dels anys 90 i fins el 2001; i tot amb una qualitat d'imatge insuperable.

Bola de Drac Z al Super3

"Bola de Drac Z" s'emetrà al Canal Super3 de dilluns a diumenge a les 21:08 amb dos episodis seguits, fins al setembre, que tornaran a emetre un capítol diari (de dilluns a divendres a les 20:56 i els caps de setmana a les 21:04). Al acabar-se la emissió dels 291 episodi es té prevista l'emissió de "Bola de Drac GT".

Bola de Drac Z al Super3

Els qui fa més de 20 anys; vam veure la sèrie per primera vegada amb els nostres pares o avis o entre amics, ara molts estem mirant les aventures de Goku i els seus amics, amb els seus fills. Es tracta doncs d'una cadena generacional que mai tindrà fi.

Pel·lícules noves, més “Bola de Drac” a la televisió; tot això demostra que les aventures d'en Goku estan ben vives.

Que ningú falti a la cita diària de "Bola de Drac" i "Bola de Drac Z". Som-hi tots!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 13/08/2014 a les 16:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.