Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Nous DVDs de Bola de Drac Z

Surten a la venda per primer cop els Blu-Ray's i com sempre els DVD's de les pel·lícules de Bola de Drac Z de la mà de Selecta Visión.

 

Nous DVDs de Bola de Drac Z

 

Aquest any 2016, els fans de Bola de Drac, estem gaudint d'un grandíssim moment, amb l'emissió dels nous episodis de "Bola de Drac Z Kai: els capítols finals" i és que coincidint amb que aquest any es celebren 30 anys de l'estrena de "Dragon Ball" a la televisió japonesa.

Aquest mes de març Selecta Visión traurà a la venda en DVD i per primer cop en Blu-Ray, les pel·lícules de "Bola de Drac Z" amb una molt bona qualitat d'imatge i remasteritzada en format panoràmic 16:9.

Podem trobar àudio en català, castellà, euskera i japonès original.

Pel què fa les caràtules de l'edició Blu-Ray, són reversibles en les què s'han utilitzat els cartells originals de les pel·lícules.

Nous DVDs de Bola de Drac Z

Imatges cedides per Selecta Visión.

Es podrà comprar en box que contenen 4 pel·lícules o en solitari. El preu de cada volum serà de 16,99€ (conté dues pel·lícules) i de 29,99€ pel pack de 8 pel·lícules.
(Font: Selecta Visión)

Es podran adquirir als centres comercials habituals.

De moment, trauran a la venda les de "Bola de Drac Z", quedant pendents les 4 de "Bola de Drac" i l'especial de TV de Goku Jr.

Esperem que amb aquesta oportunitat, tindrem la sort que es puguin doblar al català les 4 últimes pel·lícules de la saga Bu, que només estan en castellà i també els nous especials i la OVA: "Dragon Ball Z Gaiden".

Des d'aquí fem aquesta petició a Televisió de Catalunya, que farà les delícies de tothom!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 29/01/2016 a les 18:00
comentaris
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.